Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla grrr 3

NAPISAł do byłej w prywatnych sprawach naszego związku !!!

Polecane posty

Gość zla grrr 3

wiec tak... prawdopodobnie wpadlismy, ale jestesmy juz dlugo ze soba wiec juz jak bedzie. On troche panikuje, ja jestem spokojna. wczoraj byl moment ze to ja zaczelam panikowac a on mnie uspokajal, pozniej jakos innym jezykiem zaczal d mnie przemawiac, usokoil mnie. Dzisiaj mi sie spytal czy mowilam komus o tej naszej sytuacji, powiedzialam ze nie i spytalam czy on moze komus, co on na to tak, karoline (byla jego) od razu zpretensjami do niego jA po co sie do niej odzywa? po co mowi jej nasze prywatne rzeczy! ze moze diagnoze postawi czy jestem w tej ciazy czy nie ! i mowe mu po cholere sie do niej odzywasz a on "bo tylko ona jest w ciazy z moich znajomych i wie o mnie duzo" (zaznaczam ona jest w ciazy z innym za granica) zdenerwowalam sie mocno wyszlam z gg on pisze sms ze nam sie chyba cos urwalo, napisalam ze nie urwalo tylko sama wyszlam z gg, powedzalam ze nie zgadzam sie zeby mowil o naszych prywatnych rzeczach jego bylej, ale jak widac ktos tu jest mnie jwazny" a on na to o uz zaczena sie klotnia przed okresem a ja na to "czy bedzie okres spytajmy karoliny, osoby trzeciej w naszym zwiazku" a on "to zaraz napisze..." i nie odpisalam...i za jakies 10 min sms "buzi" tyle mi wyslal. Nie odezwe sie do niego! jak mnie wkurzyl....po cholere pisze do niej!! mowilam mu zeby mi zaufał bo nie czuje zeby byla w ciazy, ale widocznie jej zaufał bo sie wczora uspokoil !! mam racje? no powiedzci mam racje byc na niego zla za ta byla???

Gość zla grrr 3
z drugej strony moze chcial sie mna pochwalic, nie wiem co on mial na mysli...jestem taka zla....ja nie utrzymuje kontaktow z bylymi....jak on smie w ogole jeszcze mi pisac ze ona wie o nim duzo!!!!

Gość frufru
no ej, wie o nim duzo bo była z nim w związku. myślisz że co, nic o nim nie wie?... teksty "widac kto tu jest mniej ważny" - przegięcie. niby po czym tak wnioskujesz, po tym że pogadał z byłą?? to od razu znaczy że jesteś mniej wazna?... powiedziałas że nie życzysz sobie żeby opowiadał byłej o waszych prywatnych sprawach. powinno wystarczyć. po cholere jeszcze fochy i awantury?... chyba jednak jestes w tej ciązy...

Gość turtur
po sposobie w jaki sie tu uzewnętrzniasz wnioskuje,ze jestes bardzo dziecinna i rozhisteryzowana. Ugarnij sie i najlepiej idz do lekarza skoro podejrzewasz ciaze. Proste, prawda?

Gość zla grrr 3
no dobra, moze przesadzlam, a on nic z tego sobie nie robi, caly czas "buziak, spokojnie" i wyluzowany jest. a ja i tak wiem ze dostane okres, ale nic jej do tego....nie musi wiedziec. NIe ma prawa nic wedziec, a on pownen trzymac jezyk za zebami !! napisal mi bo nie odsywalam "dobrze juz" ja mowie nie a on dlaczego to mu pisze ze czy fajnie byloby mu jakbym spytala mojego bylego ze ty masz problemy jakies tam z sexem, ze oj byly to mial to moze by m pomogl? a on na to "ok...mozesz pisac..." nic sobie z tego nie robi, jezu.!!!! to jego wina i juz

Gość turtur
*ogarnij;)

Gość frufru
no jak sama widzisz ze przesadzilas to dlaczego on mialby sobie z tego cos robic?... chce byc normlany to sie histeriami nie przejmuje...

Gość szczera8
Na pewno nie bylabym zadowolona, ze chlopak rozpowiada obcym, ze prawdopodobnie jestem w ciazy, zenada:O

Gość 202020
Przyjaciołka Twojego faceta jest albo jego byłą albo przyszlą dziewczyną. w tym przypadku byłą. Być może sam jest spanikowany i nie ma o kim z tym pogadać, a musi? Nie chce Ciebie denerwowac?

Gość zła grr 3
zrobialm test i nei jestem w ciazy, aon dalej nie chce rozmawiac na temat jego byłej dlaczego sie do niej odezwał...

Gość k3424
jestes histeryczka i pewnie furiatka,bo czuc to z tekstu, ja nie toleruje jakichkolwiek kontaktow z bylymi, wiec rozumiem autorke skoro on tego nie rozumie,ze to Cie denerwuje to musi byc bardzo dziecinny,szkoda,ze wczesniej nie ustaliliscie takich zasad, teraz lepiej jak pojdziesz na kompromis

Gość dzieci w piaskownicy...

Gość zła grr 3
zaden kompromis nie pojde. musze z nim o tym porozmawiac, bo nie wytrzymam. :( naruszyl moja prywatnosc! nasza! ;/

Gość frufru
a o czym Ty jeszcze chcesz znim rozmawiac w związku z tą sprawą? przeciez już powiedziałaś mu co myslisz. co jeszcze chcesz usłyszeć?...

Gość zła grr 3
chcalam uslyszec to co mi powiedzial czyli: przepraszam, wiecej sie to nie powtorzy"