Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRESECZKA2222

Anglia - wyjazd

Polecane posty

Gość spierdalas polaczki
kurwa dosc ze dla tych ktozy tu sa nie ma pracy polacy po wracali do polski to jeszcze kolejne dupki sie tu pchaja nie ma kurwa pracy czy wy to kumacie.nagonka na polakow ze maja spadac to kolejni idioci kurwa mysla ze praca na nich czeka

Gość prezessssssssssssssss
A co Ty taki spierdalas polaczki wygadany na polaczkow??? Oh pardon man, to chyba ty jestes pojebanym i glupim polaczkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wkurwiles mnie gosciu !. Co sie przypierdalasz do ludzi ktorzy tam jada, co? Konkurencjii sie boisz. No tak moze ty kurwa nie kumasz english i zapierdalasz w fabryce jak polowa naszych niewyuczonych rodakow. Ja tam mowie ze robota jest w UK, tylko dla madrych ludzi a nie takich jak TY KRETYNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuck off man !!

Gość do DorotaS
myslisz, ze jest praca? ja bym bardzo chciala zahaczyc sie w biurze, ale nie wiem jak? mam jedynie doswiadczenie z polski. nie wiem czy to honoruja. a takich matolow to ignorowac tylko!

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin