Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deddeqwq

jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość deddeqwq

mialam wczoraj sen ze kocham sie z dwoma panienkami i to ja zachowuje sie w tym snie jak facet. tzn jestem osoba dominujaca. i czesto wyobrazam sobie, ze jestem np facetem i chcialabym kiedys tez tak mocno zerz*** jakas babke. cholera.jestem les czy nie? :P zawsze podobaja mi sie faceci umiem obiketywnie ocenic czy baka jest ladna ale tak szczerze nigdy chyba nie chcialabym byc z babka bo wydaje mi sie ze to ja musialabym byc tym "facetem" w zwiazku. a ja wolabym byc z facetem i czuc przy sobie meska reke. no mniejsza z tym. jestem mocno tym zainteresowana czy tez tak macie. mam 19 lat zaznaczam ;)

Matko Święta :O Wiesz w ogóle kto to jest lesbijka? Sama wyraźnie napisałaś, że pociągają Cię faceci, więc lesbijką nie jesteś... Też miewałam kiedyś różne dziwne sny, fantazje i przeszło. Taka burza hormonów i tyle.

Gość kajko i kokosz
Jesli podobaja ci sie faceci i kobiety, to jestes bi, tak jak zreszta wiekszosc kobiet podobno. Fajnie jest poeksperymentowac.

Gość aleksandra serw
mi też sie śniło że jestem facetem bosz straszne rzeczy bzykałam panienki i poszłam do swojej szefowej (jako facet ) i wyjełam fajfusa na stół i powiedziałam żeby ssała i ona sie podnieciła i ssała nie wiem dlaczego mam takie wulgarne sny

Gość deddeqwq
oj, no bo jakos nie potrafie ulozyc relacji z facetem sobie. nie wychodzi ciagle. ale chcialbym byc z facetem. tak mysle. a moze sobie to wpieram> gdy facet mnie caluje to sie podniecam, ale gdy sama robie sobie dobrze ZAWSZE sobie wyobrazam ze to ja jakas babke caluje. ze to ja facetem jestem :O cholera. a jak mialam mozliwosc sprobowania to z babka to stchorzylam. ;) i mam 19 lat nie 16. burza mi minela. nie wyobrazam sobie ze robie to z moimi kolezankami, ale czasem jak mi sie nudzi to sobie wyobrazam jakie sa w lozku. ale dlatego ze sama jestem dosc wysoka a miewam nizsze kolezanki to zawsze jak pomysle ze z ktoras moglabym byc to muslabym ja byc tym facetem w zwiazku, a ja szukam faceta skomplikowane, ale ten dzisijeszy sen byl tak realistyczny ze masakra ;)

Gość deddeqwq
no wlasnie. i ten moj sen tez byl wulgrany. i moze to na zasadzie jest ze jestem bi tylko sie tego wpypieram? ale jak wy tez to miewacie to jestem troche uspokojona ;) bo z moimi znajomymi nie moglabym o tym pogadac bo od razu halo by bylo :O

Gość Ananbella1981
Na pewno po takim jednym śnie to nie jesteś les, chyba że zaobserwowałaś u siebie inne niepożądane zachowania względem kobiet.

Gość deddeqwq
no nie tylko ten sen. mowie: gdy robie sobie dobrze zawsze wyobrazam sobie ze robie to z babka. i ja jestem facetm. babki tez mi sie podobaja ale nigdy nie myslalm o nich jak o obiekcie seksulanym chyba ze czasem jak mi sie nudzilo i gdzies siedzialam to sobie wyobrazalam jaka ta jest w lozku, lub co robi ze swoim facetem. i nie wiem co mnie podnieca. to jak facet ja piperzy czy jak ona jest przez niego piperzona. wiadomo, zawsze zwracam uwage na faceta ale moze wypieram to, ze moge byc bi.? bo mysle ze nie moglabym jednak stowrzyc zwiazku z kobieta bo ciagle wydaje mi sie to nienormalne. nawet mowie jak calowama sie kiedys z kobieta to nagle "ej, to nie za fajne" nie umialam sie rozluznic bo wydawalo mi sie ze robie coz zlego. z facetami tak nie miewam. wiec moze zostana to moje fantazje tylko ;)