Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qaswer

Vampire .....

Polecane posty

nie no dobzre że nie ma Cie w pobliżu mnie, bo już bym się wpraszał, oczarowany jestem:):):) tez kiedyś ciekawiła mnie archeologia - naprawde interesująca z Ciebie osoba:):) czemu w mojej okolicy takich nie ma:/:/

powiedz że masz jeszcze wzrost do 170 cm - to padnę i bęę bił do Boga dlaczego takich dziewczyn nie ma u mnie;)

Gość Vampire brachu
dajesz dajesz, niezle Ci idzie wciskanie kitu, moze nawet zamoczysz :P

spadaj pomarańczowy nicku:P:P:P:P poprostu zosatłem oczarowany:)

Gość EAP...
Właśnie to jest dziwne, ze poznajemy fajnych ludzi przewaznie tylko przez neta i to jeszcze z daleka no coz takie zycie :( a mnie byloby bardzo milo jakbys sie wprosil od czasu do czasu milo sie gada :D Bo tutaj to nie ma do kogo za bardzo sie odezwac ;/ mieszkam niestety z hmmm .... moze lepiej nie bede sie wypowiadac... :P

Gość EAP...
a zamoczyc ci w leb?! ;/

Gość Vampire brachu
EAP spokojnie. ;) W necie poznaje się częsciej fajnych ludzi, bo nie widac ich wad, wiec sobie dopowiadamy. ;)

spoko narazie z Kafeteri nie odejdę;) a prywatnie pogadac cóz nie chce tu publicznie pokazywac mojego nr gg:P:P a adres mailowy co się wyświetkla jest wyssany z palca:P prawdziwego nie moge podac bo mam w nim i imię i nazwisko:P

Gość EAP...
heh nie lubie takich tekstow i tyle

Gość EAP...
hehe mam 162 cm wzrostu i to mnie wkurza ;/

EAP a ile masz wzrostu tak tylko z ciekawości pytam:) mniej niż 170 czy więcej:) mozesz atk odpowiedzieć jak coś;)

Gość EAP...
jak bedziesz chcial pogadac to zostaw mi wiadomosc na YT zloguj sie na byle konto i bedzie :D

EAP jakbym słyszał moja ex - ona tez była podobnego wzrostu i się wkurzała, ale dla mnie takie dziewczyny są bezcenne:):)

Gość ejj
Vampire Ty niby jesteś z Ventrue? Mi bardziej przypomniasz Nosferatu bądz Tzimisce. :classic_cool:

oooooooo:):) to jest myśl:) może wtedy uda się jakoś przekazac numer gg:):)

Gość EAP...
no ja sobie tak zartuje zawsze, tutaj sie ze mnie smieja ze nie moge sobie do gornej półki dostac :P trzeba napluc pod nogi :D haha

mówię że mam przerąbane że klasy nie trzymam:P:P:Pale cóż jestem ventrue tylko wszyscy się an mnie wnerwiają:P:P spójrz na rysy twarzy i dłonie;) typowy Ventrue:P:P:P /widze że ktoś orientuje się w temacie - grał w Vampir Maskarada:Bloodlines?/

:):):) wszystkie najciekawsze osoby są gzdieś daleko ode mnie;P

EAP obejrzyj sobie ten film Secret:) na youtube jest wersja z polskimi napisami:):) fajny filmik:)

Gość EAP...
No obejrze sobie wieczorkiem, bo i tak nic do roboty nie mam wyskocze tylko po winko i bedzie :D

Gość ejj
Zdecyduj się w końcu po której stronie jesteś. :classic_cool: Hmm biedny studenciak, to moze Brujah? :classic_cool:

:):):) naprawde miło było poznać - masz iskrę w sobie dziewczyno;) na powodzenie nie m,asz co narzekać:):) będe się zwijał powoli, potem zarajestruje się naYT i dam znak pod Twym projektem w komencie:) Żegnam wszystkich Państwa... wróce później

jestem Ventrue :P ok ej - tylko wykorzystujemy do brudnej roboty tych z sabatu:P

pan Jan Nowicki powiedział, że faceci do 25 lat są kretynami, jeszcze się załapujesz, a tak , a propos, ja mam 3 adresy na wp i nie ma potrzeby wymyślania, a jeden z nich to bmblondyn@wp.pl

Gość EAP...
Milego spaceru do uslyszenia :)

Gość pseudo vampirze
jestes zalosnyi wygladasz jak homo. nie strugaj intrygujacego inteligenta o szerokich zainteresowaniach i zdolnosciach, niczym nie intrygujesz, chyba ze banalnoscia. latwo zrozumiec twoje motywy, kobity ci brakuje ale wcale taki interesujacy nie jestes. raczej przewidywalny i taki... ZWYCZAJNY. pozdrawiam serdecznie:)

Gość wwwexxdeq
#include #include DEFINE STUPID DEFINE NULL use namespace std; string max; string min; int main() { for (min != max(random(i++) try STUPID) { if (string you=0, you

Gość ggfghgfd
Forum jest glupie NULL nice joke hhhh