Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qaswer

Vampire .....

Polecane posty

tja:P:P:P zenon nie ale coś tego pokroju:P:P dzia lilly;) a żeby było zabawniej to pisałem wiersze, mam dusze romantyka, interesuję sie II wojną światową i geografię, mature zdawałem z historii, w liceum byłem na biol chem, studiuję informatykę, studiowałem asrnomię i za duzo filozofuję:P:P

tylko wiecie jak "ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego" :P:P:P:P

Gość trututututututututu
Nie filozofuj więc za dużo bo od tego głupoty przychodzą do głowy Brunonie :P

Gość EAP...
Heh wiem, wiem :) J weszlam tak tylko tu na moment chcialam wiersz wypromowac, ale coz brak zaintersowania :( pojde gdzie indziej wiec... milego gadania pozdrawiam wszytkich

EAP to wrzuć go tutaj albo na www.spojrzenia.com - tam jest portal dla poetów którzy zaczynają:)

Hmmm Same zalety :) I dość podobnie do mnie :D Też jestem romantyczna, też byłam na takim profilu w liceum, zdawałam historię na maturze :P Tylko ciekawi mnie jak Ty się po takim profilu na informatykę dostałeś? Matmę zdawałeś? :D

Gość trututututututututu
Ej zepsułeś mi zabawę zdradzając mi imię. Nie pasuje mi zresztą, będziesz dla mnie Vampire Zenon.

nie na astronomi był wtedy konkurs świadectw i zadecydowala 6 z fizyki;) a na infę dostałem się w drugim naborze:P

Gość EAP...
Hej dzięki :D

EAP spokao a na spojrzeniach napewno Ci ktos odpowie - nawet niektórzy profesjonalnie tam krytykuja:)

no ja bym nie powiedzial że Krystian to cudowne imię, pech prześladuje wszystkich krystianów:P:P:P tak z mojej analizy wynika a Kamil to z bierzmowania:P:P:P

Gość trututututututututu
Eh to już wolę tego Krystiana, jakby tak je sfrancuzić to wyszło by fajnie z tym Vamipre. Szkoda trochę że już swojego wampira (prawdziwego) mam, bo bym popatrzyła w te niebezpieczne spojrzenie :P

Gość EAP...
Fajnie, miło wiedziec ze sa tutaj jeszcze spoko ludzie, po ostatnich tematach zamieszczanych tutaj zaczełam watpić w ludzkość :P:P

ano niech chociaz świadczy o tym to ze po półtora roku odeszła ode mnie dziewczyna ktrą bardzo kochałem, nie mam szzcęścia ani w miłości ani w kartach ( odstatnio pzregrałem w pokera):P:P:P

wyglądasz mi na poznaniaka, z Politechniki Poznańskiej , wydział Elektryczny, ale dałeś plamę, efekt czerwonych oczu, trzeba było usunąć.

Szczęście może się odwrócić :) A później może będziesz się cieszył że nie wyszło z tamtą bo poznasz fajniejszą i wartościowsza :)

Gość trututututututututu
Teraz to walnąłeś z tym ideałem. Hehehehehe. Na szczęście ludzie z wiekiem mądrzeją :)

lily - tez w to wierzę że jeszcze mi się odwróci szczęscie:) /moja szczęsliwa gwiazda to jakaś nova:P a niech to - nova - gwiazda zmienna która moze dość znacznie zmieniać swe jasności w zalezności od czasu;)/

trutututu - no co:P:P lubie takie delikatne tajemnizce dziewczyny;) z pewnych rzeczy się nie wyrasta:) brunetka niebiesko oka ahhhhhhh:)

Gość EAP...
SZUKALAM TEGO FILMU!!!!! Vampire jestes the best :D

fabuła moze dziecina choć ma zwrot o 180 stopni, ale za to jaka muzyka:):):)

Gość trututututututututu
No ale takich w tym kraju jak na lekarstwo - w sensie takich z azjatyckimi rysami i niebieskimi oczami - czas zweryfikować swoje ideały. Dla ułatwienia powiem Ci że mój partner całe życie się lubował w podobnym typie urody i co? I ma mnie - blond dziewczynę :) No ale ja to mam niepowtarzany zołzowaty charakter :D