Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 o k..wa m.c

awantura w sklepie-co byscie zrobili?

Polecane posty

Go艣膰 o k..wa m.c

bylam dzisiaj w jysk zamienic firanki.przy kasie zostawialm towar i paragon(przekazalam kasjerce).wrocilam z firankami a ona do mnie ,ze jest problem bo przed chwila przyszla pani i przez pomylke wziela moj paragon i teraz to nie moge juz wymienic!!!馃槧 pytam czy pamieta ,ze mialam paragon.ona ,ze tak ale teraz nie ma i juz nie moge!!!馃槨 przylazl jakis pipek (niby kierownik)i niewiele z tego zrozumial ale skoczylo mi cisnienie jeszcze bardziej bo uznal ,ze nie na swoj paragon chce wymienic (tamta baba zostawila swoj )-grrrrrrrrrrrr tlumacze jak krowie na rowie. a oni ,ze teraz to pismo musza napisac do kierownika i mam czekac na odpowiedz.(2 tyg) qrwa!ja wydalam nie ten paragon tamtej kobiecie? wrrr-nerwy mi puszczaja bo oni twierdza ,ze to nie ich problem!!!! no to czyj ?moj? jeszcze mi tlumacza ,ze gdybym miala paragon to by mi wymienili !przeciez mialam tylko ta ofiara go pomylila!!! stoje i nie planuje wyjsc!gnojek zlosliwy pierdaczy bzdury,paniusia kasjerka tez niewinna tylko ja glupia馃槨 ciagle slysze ,ze nic sie nie da zrobic! nosz!!!!!!!!! po apogeum mojego wqurwienia wydrukowali kopie paragonu..... czyli jednak mozna! bez pisma i czekania! tak chlodnym okiem KTO MIAL RACJE?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wezwijcie lekarza
dzielna dziewczyna ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to my艣l臋
po torochu jeste艣 sobie winna bo w takich sklepach wielkopowierzchniowych to ptracuja mato艂ki bez perspektyw na lepsz膮 robot臋, i trzeba czasem przewidywa膰 ich kalectwo umys艂owe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wandzia p.
No to poczekaj , co wyniknie z tegop pisma. A na drugi raz pamietaj - paragon to swieto艣膰. Oni mog膮 chocby ze z艂osliwosci schowa膰 i ci nak艂ama膰 i nic im nie udowodnisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamyk niebieski
nie s膮dz臋, 偶eby w ten spos贸b chcieli si臋 pozby膰 problemu. Twoja gapa, 偶e艣 to zostawi艂a i posz艂a sobie mi臋dzy p贸艂ki, trzeba by艂 wzi膮艣膰 ze sob膮. Kasjerki, 偶e nie pilnowa艂a Twojego paragonu, i k艂opot gotowy. Tyle, 偶e mogli by膰 uprzejmiejsi i wydrukowa膰 t臋 kopi臋 bez k艂贸tni. Masz paragon, to reklamuj膮 bez problemu. Kiedy艣 u nich wymieni艂am towar, kt贸ry si臋 zepsu艂. Zadzwoni艂am z zapytaniem,co je艣li mi si臋 popsu艂, sprawdzili czy maj膮 na stanie. Kazali przyjecha膰 z paragonem i wymienili bez problemu. A tak jak nie maj膮 pokrycia na co艣, to jak maj膮 wymieni膰, musz膮 mie膰 papier tak? Ale za to masz nauczk臋 i dodatkow膮 wiedz臋, 偶e mo偶na o kopi臋 paragonu prosi膰 w razie czego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracownik jysk
Czy kasjerka ma Pani pilnowa膰 paragonu? Paragon jest Pani i trzeba by艂o go pilnowa膰 , sprzedawca nie jest po to by wszystko robi膰 za klienta. Za wygodnie by艣cie chcieli. W jysk ze zwrotami nie ma najmniejszych problem贸w pod warunkiem posiadania paragonu. Co do autora tej wypowiedzi , cytuj臋: " po torochu jeste艣 sobie winna bo w takich sklepach wielkopowierzchniowych to ptracuja mato艂ki bez perspektyw na lepsz膮 robot臋, i trzeba czasem przewidywa膰 ich kalectwo umys艂owe" - ciekawe kim ty jeste艣 aby wydawa膰 takie opinie. 呕eby 偶y膰 to trzeba pracowa膰 i prosz臋 tu nie obra偶a膰. Jedynymi mato艂ami i niedorozwojami z jakimi mia艂em do czynienia jako pracownik sklepu jysk to cze艣膰 klient贸w , na szcz臋艣cie nie wszyscy murza na co dzie艅 popisywa膰 si臋 swoim buractwem i ciasnota umys艂owa. Z takim podej艣ciem i z g贸ry za艂o偶ona opinia o ludziach pracuj膮cych w handlu 偶ycz臋 pa艅stwu jak najgorszej obs艂ugi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do "ja to my艣l臋"
Pracownik Jysk napisa艂 chocia偶 bez b艂臋d贸w...i kto tu my艣li:)

Udost臋pnij ten post