Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalajsjfdhg

co myślicie o tej sukni???

Polecane posty

jesli biale hafty to bedzie elegancka,te co sa tu to troche za duzo..jak dla mnie napszczone,ale fajna suknia.prosta i elegancka.jesli da sie uszyc to spoko ;)

Gość ulalalalalajsjfdhg
no ja też własnie nie chciałabym tych srebrnych haftów, bo to za dużo jak dla mnie, ale białe myślę, ze byłyby eleganckie.

2747-kompletnie nie w moim stylu,gorset,odcieta,za duzo tiulu i taka bomkowata,nie moj styl,ale to moje zdanie,a suknia ma sie Tobie podobac ;) nie lubie osobiscie doszywanych kwiatow po bokach,to takie sztuczne mi sie wydaje takie dodatki..

a mi się podobają te srebrne hafty;) może troche na trenie bym się ich pozbyła, bo jak hafty będą białe to mogą stracić sw ój urok...choc nie wiem, może się nie znam;) elizaczek, fajna sukienka;) gorset trochę nie w moim stylu;)

Gość aakoraaa
wole ta pierwsza i z bialymi haftami, wole jej fason. ta druga jest jak dla mnie zbyt rozkloszowana, choc trudno strwierdzic, bo modelka siedzi a nie stoi.

Gość shxhcgnh
A mi się właśnie podobają hafty w tym kolorze, suknia jest zupełnie inna przez to. A pewter to nie jest kolor srebrny tylko grafitowy, ładny odcień szarego, który nadaje sukni elegancji. Z białymi haftami suknia straci swoją oryginalność, będzie taka jak setki innych.

Ja tez szyje suknie maggie sottero tyle że model Tamara, też ze srebnym haftem, własnie ten haft nadaje urok sukni. Biały się zleje i nie będzie go zbytnio widać. A jak krafcowa szyje ten haft?? Wie ktoś może ?? Boje się że nie będzie taki sam.

też bym zostawiła te hafty srebrne, żeby właśnie było je widać, ale może bym ich zrobiła nieco mniej....

suknia bardzo ladna a ja bym zamienila jak autorka topiku na biale hafty :) ladniej bedzie a haft tego typu sie nie zlewa z suknia na zywo :)

ona0 ja szyje tez suknie ale zdecydowanie bez haftow, poniewaz z poczatku chcialazm z haftami ale... zadna prawdopodobnie krawcowa nie da ci identycznych haftow :( jesli juz to pokaze ci wzory najpierw jakie moga byc hafty, ale identyczne to sie raczej nie zdarzaja... dlatego miedzy innymi zmienilam wybor na suknie bez haftow bo te co miala moja krawcowa mi sie zdecydowanie nie podobaly :)

Ja szyje w pracowni sukni ślubnych, na zapleczu salonu babka ma swoją pracownie i powiedziała że uszyje każdą jaką chce tylko dac zdjęcia. Widziałam uszyte przez nia i miła piękne sukienki a przedewszystkim koronki, moja suknia ma koronki i tak sie własnie zastanawiałam jak ona to uszyje. Miałam kupowac suknie nie byłam za szycie póki nie zobaczyłam u niej. A chodzać po salonach nie znalazłam tego co chce, byłam tylko w kilku bo miałam mało czasu, mieszkam za granicą.

Gość ulalalalalajsjfdhg
ona0 to zupełnie tak, jak u mnie. ja chce białe hafty, bo na zywo wcale sie zlewają, ewentualnie z jakąś błyszczącą nitką lb kryształkami gdzie niegdzie:)

Gość ulalalalalajsjfdhg
no teraz mi sie też ta ostatnia chyba zaczyna bardziej podobać:)

Gość K_O_B_R_A
ta druga AD3300 ładniejsza!!! a gdzie ją szyjesz? w jakim mieście jeśli można wiedzieć?

Ta pierwsza jest ok, ale ten drugi link co wkleiłaś SUPER :-) Tak jak jest na fotce jest ślicznie... Jestem tylko ciekawa ile mniej więcej kosztuje uszycie takiej sukni...

Gość K_O_B_R_A
no właśnie, też jestem ciekawa ceny? suknie MS są śliczne ( no...większość z nich) i zwracają uwagę wykończeniem...mam nadzieję że krawcowa podoła.

Gość K_O_B_R_A
też ładna :-)

:-) Tylko jeszcze muszę ją przymierzyć, czy nadaje się dla mnie (jestem dość "duża", wzrost 176 rozmiar 40), dziewczyna z fotki jest bardzo szczuplutka...

Gość zgroza85
moja suknia jest z kolekcji Demetrios - i jak wiekszość z was wie - są to suknie wymagające masy drobnych prac - przy zdobieniach ale i przy półokrągłych ciąciach - moja krawcowa - jak usłyszała ile ta sama suknia kosztuje w salonie sie złapała za głowę tak więc zdradzę Wam moje panie, że suknie ta w salonie kosztuje między 2,500 a 3,200 (biegałam w kilku mejscach sprawdzić) a moja krawcowa szyje ją za - uwaga, proszę usiąść - 1,800 i za 80 złotych zrobi mi pasujący welon!!

Gość zgroza85
kiciulka82 - kochana, ja mam wymiary 171 cm wzrostu, 112-74-102 i jak przymierzyłam suknię wpadłam w czarną rozpacz, że wygladam jak idiotka - po przeróbkach - suknia jest boska - zaraz po ślubie wrzucę fotki:P

Gość ulalalalalajsjfdhg
ja dopiero musze dostarczyć wybrany fason do salonu, ale powiedziały, ze uszyją każdą, tylko mam przynieść zdjęcie. Więc mam nadzieję, ze będzie ok. Widziałam suknie uszyte w tym salonie i sa bardzo ładne, szyli tez mojej bratowej i wyszło tak, jak chciała. A cenowo to myślę, ze ok. 2 tys. A szyję w kujawsko- pomorskim we Włocławku

Gość K_O_B_R_A
Mam nadzieje, że suknia spełni twoje oczekiwania. Daj znać jak już będziesz miała suknie, czy rzeczywiście będzie taka jak na zdjęciu. Życzę powodzenia...sama bałam się szyć, jak się naczytałam na tym forum o niektórych arystkach-pożałuj się Boże-krawcowych. Ta druga suknia jest naprawde śliczna!! Bierz tą!