Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aston_aston

Trzeci do pary! Jak go odsunąć?

Polecane posty

napewno powinnaś dbać o to aby związek Twój i Twojego faceta był atrakcyjny i czas z Tobą był atrakcyjniejszy niż czas z przyjacielem powodzenia, napisz później jak zareagował na Twoje smsy a mam jeszcze jeden pomysł jak będzie smsowal do kumpla to wyslij mu w tym czasie smsa.. wiesz, takiego kuszącego, wymysl cos moze wtedy odlozy tel i zajmie się Tobą?

Gość aston_aston
05 dzięki wielkie za rade... tak zrobie... Wczoraj odbyła sie poważna rozmowa, w ktorej mój narzeczony przyznał, ze z mojej perspetywy może to nieco inaczej wyglądać... Obiecał, ze ilość smsów i spotkań ograniczy... I wczorajszego wieczoru nie przyszedł ani jeden telefon ani sms od przyjaciela... :) Nie oznacza to, ze nie ma się na baczności... Przejrzałam telefon podczas gdy on sie kąpał (kwestie zabierania telefonu też podaczas rozmowy poruszylam)... Nie wiem czy jakieś usunął czy nie, ale te ktore byly okazały sie normalnymi smsami... Planuje znaleźć dziewczyne dla przyjaciela co by sie chłopaczek nie mudził ;) a no i oczywiście uatrakcyjnić swój związek ;) 05 dzięki :)