Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona..

mój ojciec czasem jest dziwny

Polecane posty

Gość zdziwiona..

rozmawialiśmy dzisiaj przez tel o pewnym wykładowcy , którego nazwalam chamem, a on powiedział że nie będziemy rozmawiać o tym przez tel bo telefon może być na podsłuchu . ja mu mówię ,że nie może tak byc bo przecież nie mamy komuny , a on powiedzial ,że i tak może być. ... Czasem nie rozumiem swoich rodziców

Gość Vernisse
Hahahahaha :D Może żartował? Przypomina mi to przypadek mojego sasiada, który w ataku paniki wyrwał sobie wszystkie zęby, bo ubzdurał sobie, że FBI mu założyła gdziś podsłuch :D

Gość zdziwiona..
nie żartowal.. Ostatnio w ogóle razem z matką mają odchyły. Nie wiem czy to jakies przekwitanie czy co... ostatnio mimo ,że jest kryzys ojca wzięło na wydawanie pieniędzy. Kupił np wielki tel na allegro ,który okazal się zepsuty i całkiem fajny tel mamie , którego ona jednak nie chce bo jest muzyczny :/ Już nie wspomnę o ich zmianach nastroju...

Gość zdziwiona..
może faktycznie :p no cóż rodziny się nie wybiera...

Gość zdziwiona..
tzn bywają normalni i wiem ,że niby chcą dla mnie jak najlepiej ,ale jakoś nie zawsze im to wychodziło..

Gość schizofreniaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to mogą być początki schizofrenii...

Gość zdziwiona..
nie strasz mnie lepiej ;p a tak na poważnie to często ciężko z tymi moimi rodzicami wytrzymać...

Gość marciaaaaaaa
Ty sie ciesz ze mają tylko takie odchyły... Mój dziadek przeżył II wojne światową i cały czas wydaje mu sie że żyje w czasach komuny. Jak gdzieś wychodze to mi każe wracać przed godziną policyjną bo mnie milicja złapie i mnie spałują, jak mnie wysyła po gazetę to mi każe iść do peweksu bo tam wszystko jest ... Normalnie jakaś masakra...:/

Gość peresss
haha...

Hehe i ma racje "Kryminalnych" nie oglądasz?? Tylko ze mogą dac tekst rozmowy;]

do Autorki: to jest chyba jakiś dziwny okres, bo moi rodzice też się dziwnie zachowują. Śmieją się ze mnie, gdy dla mnie to nie jest akurat śmiesznie. Albo jak z nimi rozmawiam przez telefonto nagle rodzice odkładają słuchawkę i koniec rozmowy. Matka co chwile do mnie wydzwania po 21, i sie pyta czy jestem w domu(-nie mieszkam z rodzicami-na szczęscie-), sprawdza mnie.... a ja przecież mam 23 lata i wiem, o której mam być w domu, poza tym prawie codziennie wracam do domu o 22:00, bo zajęcia się kończą o 20;30...