Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemniewiemniewiem____

jazdy dodatkowe w innym OSK - dokumenty

Polecane posty

Jestem w takiej sytuacji że ukończyłam kurs w pewnym OSK, "papiery" do egzaminu zostały złożone (instruktor był pełnomocniikiem więc w zasadzie on to załatwiał) w WORDZIE, termin wyznaczony. Czekam na egzamin, obecnie wzięłam dodatkowe jazdy ale w innym OSK (dlaczego, nieważne..) Mam pytanie - czy powinnam jeszcze coś dostać z mojego pierwszego OSK? Jakieś karty wyjeżdzonych godzin na przykład? W tym drugim nic ode mnie nie chcieli na dowód że skończyłam kurs. Czy wszystkie dokumenty jakie powinnam dostać zostały przekazane do WORDU? I stamtąd je odbiorę? W razie zdanego lub nie egzaminu? W zasadzie mam w tej chwili tylko kartkę z Wordu o zakwalifikowaniu się na egzamin (z datą). Ale żadnego potwierdzenia o zakończeniu kursu z OSK.

chodzi mi o to czy wszystkie potrzebne mi papiery są w WORD (skoro mam już wyznaczony termin egzaminu) czy muszę się jeszcze po coś udawać do tego pierwszego OSK Np. po jakąś kartę godzin? I czy mogę sobie swobodnie jeździć te dodatkowe godziny gdzie indziej nie martwiąc się o papiery?