Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomawiaczka

dwa słowa o kafeterianach

Polecane posty

Gość pomawiaczka

wpisujcie :classic_cool: 1. Lusesita to... 2. Myrevin to... 3. Jarek_84 to... 4. Prawiczek i Kropka to... 5. Przerwa między palcami to... 6. Komiczne to... 7. Tamari to... 8. pani cenzor to...

Gość czy to wszyscy kafeterianie

Gość kafeteria 2
a co mnie oni obchodza;/ obcy ludzie ;-/

Lusesita-------podobno jest ładna,choć stara Myrevin------mniam mniam...:D Jarek------podpierdalacz Prawiczek------deb ostatniego kalibru Przerwa------spoczko gościówa Komiczne--??????? Tamari-----:) Cenzorka--------przyjaciółka saraczek,poprawny politycznie dziwoląg...:(

Gość 8. pani cenzor to...
nick zbiorczy moderatorski reszta to zywi ludzie, niektorych nawet lubie = nie obgaduje

Gość pomawiaczka
up

Gość a po cholere brzydki i niski
1. Lusesita to... nie wiem 2. Myrevin to... zabytek kafe 3. Jarek_84 to... masowy wyrywacz lasek na pasztet 4. Prawiczek i Kropka to... frustrat 5. Przerwa między palcami to... frustratka 6. Komiczne to... skończył sie 7. Tamari to... jest głupia i ma wszy 8. pani cenzor to... nik zbiorczy moederatorski

Gość pijawki nie popieram
bo rucha sie z kazdym kto powie ze jest fajna

1. Lusesita to... -Ładna jest {cool] 2. Myrevin to...-nawet nie znam :O 3. Jarek_84 to...homofob🖐️ 4. Prawiczek i Kropka to...już nie prawiczek :o 5. Przerwa między palcami to...ma problemy z własnym "ja" 6. Komiczne to...nie znam 7. Tamari to...nie wiem o kogo chodzi:o 8. pani cenzor to...fajna dziołszka ze wsi :classic_cool:

Gość
I co jeszcze ?

1. Lusesita to... nie wiem 2. Myrevin to... stary kafeteriusz 3. Jarek_84 to... noszacz cegiel z wiednia 4. Prawiczek i Kropka to... frustrat seksualny 5. Przerwa między palcami to... zakomplekiosna nastolata 6. Komiczne to... bajarz 7. Tamari to... hodowca wszy 8. pani cenzor to.. osobowść wieloraka