Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka dwunastolatki

dziwne tłumaczenie meża

Polecane posty

Gość matka dwunastolatki

Mój mąż był ostatnio na imprezie firmowej. Gdy wrócił i się rozbierał do snu (ja już wtedy leżałam w łóżku) zauważyłam, gdy na chwilę zapalił światło, że ma penisa całego od szminki ! Róż ale dosyć intensywny, lekko błyszczący, ale to w sumie nieistotne. Zażądałam wyjaśnień. Nie zaprzeczył że to szminka. On twierdzi, że był w męskiej ubikacji i akurat siusiał, gdy wszedł tam jego kolega z jakąś panienką, oboje nawaleni jak 150. W pewnym momencie się przewrócili prosto na niego i z tego wszystkiego ta babka upadając zawadziła ustami o jego członka. On mówi że był wściekły bo jeszcze nie skończył siusiać a tu coś takiego. Nie wiem czy mu wierzyć. Kocham go, ale to brzmi trochę nieprawdopodobnie! Co sądzicie?

Gość pivonka
powaznie pytasz czy robisz zrzut?? przeciez on ci glupoty wpaja dziewczyno!! nigdy bym nie uwierzyla w cos takiego!! loda mu robila jakas i tyle

Gość uwierz mu
tez mialem taka sama historie

Gość pliskeeee
0,5 / 10

Gość ale ściemaaaa
hahahahhaa:D skubany niezały jest :D A uytrzymał powage przy tym jak to mówił ? Ja gdybym chciał taki kit wcisnąć to zaczął bym się smiać :D

Gość matka dwunastolatki
wierze na 90% dlatego sie pytam was

Gość matka dwunastolatki
Mam 27 lat jestem nawet atrakcyjnajna, ost, dtnio troche przytyłam, zastałam mojego męża w łazience ubranego w moje stringi w momencie, gdy się onanizował. Nie rozumiem o co chodziło, jeszcze w damskich majtkach. O czym to świadczy? może nie jestem dla niego atrakcyjna, może myśli o innej, a może chciałby częściej kochać sie ze mną. Pomóżcie, o co chodzi

jeśli człowiek zaczyna się tłumaczyć, to wiadomo, że coś kombinuje i jest winien. Bo tylko winni się tłumaczą.

Gość hemmmm
Ciekawe te Twoje tematy...jakieś mało prawdopodobne:P

ale pirdaczysz,a w między czasie założyłaś topik o zakasie nauczania dzieci o edukacji seksualnej bo to grzech :)

Gość matka dwunastolatki
ale prawdziwe

Gość rece i cycki mi opadly
otarl kutasa o jej usta niechcacy!!:D:D I Ty sie jeszcze pytasz?? Ja bym wrocila nastepnej nocy pozno, z twarza w spermie:D Wytlumaczylabym sie podobnie, kolezanak robila loda koledze w wc wychodzilam i prysnelo mi na twarz!:D:D:D

Gość ..olaboga.....
"Ja bym wrocila nastepnej nocy pozno, z twarza w spermie Wytlumaczylabym sie podobnie, kolezanak robila loda koledze w wc wychodzilam i prysnelo mi na twarz! " haha fajne :D

Gość hahahahh
zajebisty wkręt. jaja sobie chyba z nas robisz kochana ;)

Gość ja to myślę
up, bo dobrze z tym upadaniem