Lilly13 0 Napisano Marzec 11, 2009 czesc dziewczyny:) mam pytanie.. wczoraj zrobilam test ciążowy i wyszly na nim dwie kreski, ale jedna bardzo blada.. nie mam zadnych objawow, oprocz podwyzszonej temperatury ciala (mierze ja od 2 dni i ciagle mam 37 stopnia). dodam jeszcze ze od terminu spodziewanej miesiaczki minelo tylko 2 dni.. jak myslicie?? jest szansa, ze to wlanie \"TO\"?? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meliinda Napisano Marzec 11, 2009 Też tak mialam i nie wiedzialam co o tym myślec.Zrobilam drugi test po kilku dniach i druga kreska byla już wyrażna.Chyba poprostu za wczesnie zrobilam pierwszy ,bylo mniej hormonu i dlatego wyszla blada kreska.Poczekaj , zrób ponownie test i wszystko się wyjaśni.Tak sobie myśle....moze się mylę ,ale jak sie nie jest w ciąży to nawet bladej kreseczki nie ma chyba ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meliinda Napisano Marzec 11, 2009 ...i ta temperatura,też wysoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratulacje Napisano Marzec 11, 2009 test się myli tylko w jedną strone , chyba że bierzesz specjalne leki (patrz ulotka testu ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilly13 0 Napisano Marzec 11, 2009 dzieki dziewczyny!! bardzo mi pomoglyscie:) dam znac jak juz bede pewna!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojjjjoooj Napisano Marzec 11, 2009 zób bete z krwi - da ci 100% pewności a kosztuje w granicach 20 - 30zł wynik nawet po 4 godzinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo-chce Napisano Kwiecień 20, 2009 od 2 tyg bolą mnie jajniki, mam podwyższoną temp ok 37 - 37,5 no i jutro powinnam mieć @ a nie mam zwyczajowego plamienia przed. zrobiłam przed chwilą tes ( nie wytrzymałam do jutra rana) i wyszła jedna mocna krecha i druga anemiczna. mam nadzieję, że się udało... chyba jutro powtórzę test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pre -test Napisano Kwiecień 20, 2009 Ciaza -tez tak mialam...jeszcze male stezenie HcG ale napewno przy drugim tescie za kilka dni bedzie juz wyrazna:) gratuluje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach