Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28independent

Nie chce byc zona, nie chce miec dzieci, czy mam szanse na faceta?

Polecane posty

Gość 28independent

ale potrzebuje bliskosci,mezczyzny,milosci...Mam 28 lat, lubie dzieci ale nie chce byc matka. Nie kazda kobieta pragnie zalozyc rodzine. Nie chce slubu.Ciezko mi byc samej ..mezczyzni w moim wieku planuja zalozenie rodziny juz teraz albo w najblizszej przyszlosci

Gość Nena24
w takim razie masz o wiele wieksze sznase niz te co chcą ;)

To tak, jak ja. Nie chcę mieć dzieci ale chciałbym mieć dużo kontaktów z osobą płci przeciwnej nie konieczne na tle seksualnym masz szansę

Gość 28independent
Ja nie chce byc z facetem tylko dla seksu, chce stworzyc normalny zwiazek ale bez dzieci, slubu. dziwne bo faceci na wiesc o tym uciekaja ode mnie. Staram sie byc szczera juz na poczatku z nimi.

Widzisz, normą jest ogół a nie margines! Ja też chciałbym być z kobietą, która byłaby moja najlepszą przyjaciółką, której mógłbym powiedzieć wszystko i ona mogłaby mi powiedzieć wszystko i nie miałoby to wpływu na nasz związek, a dodatkowo dawalibyśmy sobie relaks w postaci seksu

Gość 4588888 ehh lolol
Zeby więcej było takich kobiet jak założycielka tematu,też nie mam zamiaru się żenić,mieć dzieci i je utrzymywać,ale można poznać kobietę przyjaciela która zawsze może pomóc w trudnych sytuacjach.

Kobiet - przyjaciółek to mam całą masę, ale zawsze chciałem mieć kobietę do tańca i różańca, która byłaby jednocześnie moją przyjaciółką, najlepsztm komplem z którą mógłbym konie kraść i jednocześnie się ze wzajemnością zabawiać w łóżku

Gość układ jest fajny
wiesz co Mr_Bad ja ostatnio chciałam być kimś takim dla faceta, bez ślubu, dzieci i deklaracji, poprostu być. I co on nie chce :( Wydawałoby się, że układ idealny, a jednak....

wszystko wygląda za pięknie i dlatego nieprawdziwie. Pozostaje pytanie , gdzie jest haczyk, na co chcesz faceta złapać.....

myślę ze masz szanse znaleźć partnera, ale dobrze że już od początku jesteś szczera. ja ze swoim partnerem jestem od po nad 5 lat, nie chcieliśmy nigdy ślubu ani dzieci, zresztą dowiedziałam się że dzieci mieć nie mogę, ale życia spłatało figla i zaszłam w ciążę, którą straciłam. to dało nam do myślenia i po kilku miesiącach znów zaszłam w ciążę tym razem planowaną. ślubu nadal nie chcemy a do dziecka dojrzeliśmy. pisze to żebyś nigdy nie mówiła nigdy bo życie różne scenariusze pisze :) natomiast jeśli nie chcesz zakładać tradycyjnej rodziny to tego nie rób bo nie ma nic na siłę. życzę powodzenia, pewnie się przyda jak ciotki i inni będą pytać kiedy za mąż wyjdziesz i dziecko urodzisz ;) to jest nieuniknione niestety

Gość układ jest fajny
bmblondyn ślubu już nie chcę bo już miałam dziecka już nie chcę bo już mam i nie chciałam go w nic wrobić, bo nie chcę żadnych regularnych związków. Chciałam sie przyjaźnić, być kumplem, czasem się kochać, bez planów na przyszłość...