Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wedjsdkisja

wpadka po escapelle, możliwe?

Polecane posty

Gość wedjsdkisja

Otóż koniec stycznia wpadka tego samego dnia kupiłam i zażyłam escapell, dodam że wpadka miała miejsce w szczycie owulacji... Po paru dniach miałam dziwne krwawienie ale napewno nie okres. mija juz 6 tydzien a okresu nie widać... Czy jest jakakolwiek możliwość że escapelle nie zadziałała?

Gość mam fajnego synka
po escapelle więc jak najbardziej jest to możliwe :) mam chodzacy dowód na to ;)

Gość wedjsdkisja
mam fajnego synka---> prosze napisz jakie miałaś objawy, i czy po escapelle miałaś krwawienie proszę napisz coś wiecej jak to u ciebie było

Gość wedjsdkisja
czy komus zdarzyła sie jeszcze wpadka po escapelle?

Gość mam fajnego synka
nie miałam krwawienia, tabletkę wzięłam około 38 godzin po. myslalam poczatkowo ze nie mam krwawienia przez to co escapelle zamieszała w organizmie wiec sie na poczatku nie przejmowalam,pozniej zaczeły mnie strasznie boleć piersi - tak ze budzilo mnie to w nocy i czułam sie taka "pełna" jak przed okresem , jakby woda sie zatrzymywała. a potem sie okazalo ze bedzie synek

Gość wedjsdkisja
aha... pociesza mnie tylko to ze to krwawienie było...

Gość wedjsdkisja
gratuluje synka :)

Gość mam fajnego synka
no mysle ze ja mialam pecha po prostu :) głowa do góry

Gość mam fajnego synka
a dziękuję :) z perspektywy czasu jestem zadowolona bardzo ze sie tak stalo, choc na poczatku do smiechu mi nie było :)

Gość wedjsdkisja
żadnych wymiotów po tabletce nie miałaś? W sumie jakby się okazało że nie zadziałała to bym się nie załamała :)

Gość mam fajnego synka
wymiotów "po tabletce " nie miałam, zdarzyły mi sie ze dwa razy pozniej- teraz juz wiem ze to był poczatek ciąży

Gość angelala
Ja miałam krwawienie po kilka dni po , okresu nie miałam potem kilka tygodi ale z tego co pamiętam to nie aż 6 tylko jakies 4. U mnie zadziałało.Wydaje mi się , że nie masz okresu własnie z powodu tej pigułki. Jeżeli zarzyłaś ją w tym samym dniu to prawdopodobieństwo , że nie zadziała jest bardzo małe. Zrób test ciążowy będziesz pewna