Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zooooostawionaaaaaaa

czy ona jest tego warta?

Polecane posty

Gość no ładna dziewczyna ale
jak cie zostawił to on nie jest ciebie wart,olej zapomnij jemu jeszcze zycie dokopie

Gość zalezy jak ty wyglądasz
bo moze być ze gorzej od niej, chociaz laska nie jest zbyt urodziwa

nie potrafi sobie z tym poradzić, wydaje mi się że ona jest lepsza

nie patrz na nią,nieważne jaka jest i jak wygląda! zapamietaj że w takich przypadkach liczy sie tylko to jakim dupkiem okazał sie facet to on cie zostawił ona go nie zmuszała ,chyab ze wiedziała że z tobą jest ale wtedy to i tak olać bo zostawił ciebie zostawi i ją skoro jest taki dziecinny,poznasz jeszcze niejednego fajnego faceta wierz mi lub nie,ten jest po prostu dziecinny poleci tam gdzie wiatr zawieje

po prostu zastanawiam sie co on w niej widzi, bo ja nie potrafie spojrzec na to obiektywnie

to ci powiem,po prostu coś nowego,nieważne co,czasem wygląd czasem cos powiedziała i mu sie spodobało i tyle nie doszukuj sie w tym głębszego sensu bo młody facet poleci za czyms co wydaje mu sie nowe a potem znowu przychodzi stagnacja i znowu gdzies ucieknie,jak dorośnie to dopiero zrozumie na czym polega związek i nauczy sie doceniac i pielęgnować więc wrzuć na luzz,jestem trochę starsza i wiem co mówię;) głowa do góry