Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 safirek

kocia toaleta

Polecane posty

Go艣膰 safirek

mam problem a raczej kilka, z kiciuch膮, jak miala 7-8 moesiecy sikala nam do 艂贸偶ka, pzresz艂o.... teraz dosta艂a pierwsz膮 ruj臋, i leje do wanny!!??? dzis nawet zrobila tam kup臋, jak zamkn臋艂am toalet臋 nala艂a mi znowu na 艂贸zko... co czyni膰? czy macie takie doswiaczenia? zaraz po rujce umawiam j膮 na sterylk臋... ale co jesli jej znowu sie cos przestawi艂o? tragedia. no i raz podczas tej ruji w wannie zamiast sik贸w by艂a jakas inna "substancja" br膮zowawa? co to mog艂o by膰??? ile trwa ruja ? to jej pierwsza.... i jak j膮 przetrwac? mia艂czy po nocach, spac nie daje....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 je偶eli chodzi o kuwet臋
to musi by膰 w niej 偶wirek, kt贸ry kotek zaakceptuje, koty raczej nie lubi膮 zapachowych, kuweta musi by膰 w miejscu zapewniaj膮cym kotu spok贸j, daleko od misek z jedzeniem, no i cz臋ste usuwanie odkod贸w, to konieczno艣膰! Czy ta inna substancja br膮zowawa to mog艂a by膰 biegunka? Je偶eli nie, to natychmiast z kotem do weta. Ruja mo偶e trwa膰 nawet 2 tygodnie, musisz to przetrzyma膰 a po ruji sterylka wskazana :)

Udost臋pnij ten post

usuwanie odchod贸w oczywi艣cie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safirek
raczej spok贸j ma, jedzonko daleko, zwir ci膮gle ten sam... a ta substancja to chyba nie biegunka, raczej cos 艣luzowatego. Kotka opr贸cz rujowych zalot贸w, jest normalna, je, bawi sie.... dzis zrobi艂a do wannny normaln膮 kup臋.... (FUUU) wiec chyba chora nie jest. s艂ysza艂am cos po ropomaciczu ale chyba to za wczesnie, to pierwsza rujka i dopiero 4-5 dni j膮 ma.

Udost臋pnij ten post

S膮 fajne 偶wirki samozbrylaj膮ce si臋, nawet zapachowe, na szcz臋艣cie nie wszystkie przyklejaj膮 si臋 do kocich 艂apek i roznosz膮 si臋 po ca艂ym domu ;)

Udost臋pnij ten post

ten 艣luz by mnie martwi艂, kotki nie krwawi膮 w czasie ruji, a poniewa偶 za艂atwia si臋 poza kuwet膮, sprawdzi艂abym stan zdrowia kotki. Upoluj jej siki i zawie藕 do weta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za telewizorem
sproboj postawic kuwete w wannie, moze nauczy sie do niej zalatwiac. Moja kotka ciela za telewizorem, w znajdujace sie tam zwoje kabli. To byl koszmar! Postawilam wtedy kuwete na drodze za telewizor. Dwa miesiace stala centralnie w pokoju, a potem stopniowo odsuwalam ja coraz dalej w kierunku lazienki. Udalo sie. Zycze powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safirek
podobno kotki troszk臋 krwawi膮, ale ze wzgl臋du na cz臋ste wylizywanie si臋 jest to praktycznie nie do zauwa偶enia. Ale zadzwonie jutro do weta. do wanny nala艂am wody, moze to j膮 powstrzyma. hmmm.... w sumie wole jak robi to do wanny niz do 艂贸zka. ale z drugiej strony, choroby.... no i mam si臋 k膮pa膰 w szczalni kota?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 theha
z kotk膮 powinna艣 si臋 udac do lekarza, i to im szybciej tym lepiej. Ta substancja w wannie to mo偶e byc faktycznie ropomacicze (zdarza si臋 u m艂odych kotek) lub bezpieczniej lecz te偶 gro藕nie - ostre zapalenie p臋cherza (odrobina moczu z krwi膮). Zdrowia kotce zycze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marus
FUJ!!!!!!!!!!!!!!!! KOT W CHA艁UPIE!!!!!!!!!!!!Chyba bym si臋 zerzyga艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co z kici膮
???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 safirek
musz臋 czeka膰 i po rujce na zabieg, kotek sie czuje dobrze aczkolwiek w nastroju ca艂y czas rujkowym. Ciekawam ile jeszcze to potrwa?????????

Udost臋pnij ten post