Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka91

prosze odpowiedzcie !!!

Polecane posty

Gość kobietka91

witajcie xD od piątku nosze okulary. NA TABLICE NA KOMPUTER I NA TELEWIZOR. tak zaleciła okulistka. Mam wade -1 w oku prawym i lewym. Kazała mi jeszcze cwiczyc oczami. Czy jest mozliwe ze z -1 wyjde na -0.5? czy nawet na 0? czy w ogole mozliwe jest ze bede widziec lepiej ;P??

Raczej po prostu nie pogorszy ci się. Ja kiedyś też ćwiczyłam, ale wada mi się nie cofnęła, a nawet poszła dalej, ale to u mnie chyba uwarunkowane genetycznie.

Gość kobietka91
ahaa bo ona mi powiedziala ze moze mi sie polepszyc gdy bede cwiczyc... pewnie cchiala mi nadzieje zrobic ;P

Nie no nie wiem, może i ci się polepszy. U mnie to nic nie dało.

Gość cwiczenia pomagaja
:) cwicz cwicz,,,,nie masz duzej wady wiec jest duza szansa na poprawe wzroku.

Gość kobietka91
nie powiedziala ile razy dziennie mam cwiczyc i po ile... moze wiesz? i po jakim czasie zobacze roznice;p?

Gość cwiczenia pomagaja
hmmm powinna okreslic jakie cwiczenia wykonywac, i z jaka czestotliwoscia,,,,ja swoich nie pamietam, po ile robilam. Ale u mnie podzialaly. Radze sie dopytac lekarki jeszcze raz

Gość kobietka91
ok ;)) a cwiczylas 2 oczami naraz czy przykrywalas jedno oko i cwiczylas jednyma poxniej zmiana? xD jaka mialas wade? i jaka masz teraz? ;P i nie powraca ci poprzednia wada? masz spokoj ? ;P przepraszam ze tyle pytam ale jest to dla mnie wazne ;**

Gość cwiczenia pomagaja
hmmm cwiczylam kazde oko oddzielnie :) ja pamietam ze chodzilam do przychodni na te cwiczenia.... zaczynalam od duuuuzej wady. + 6 ,,,teraz mam +2

Gość kobietka91
aha to o duzo ci sie poprawiło ;) masz plusy ja minusy.. myslisz ze mam takie szanse jak ty? ja bym chciala przynajmiej -0.5 miec... bo kiedys mialam tylko prawe oko chore ale wiesz nie nosilam okularow bo bylam mądrzejsza i to lewe mi sie tez popsulo... :/ Głupia bylam !!!

Gość cwiczenia pomagaja
sluchaj,,,szanse sa zawsze...tylko trzeba byc systematycznym. Ty nie masz przeciez duzej wady :) wiec ja sadze ze bedzie dobrze. Dowiedz sie moze na 100% jak masz cwiczyc zeby nie poszlo to na marne. I cwicz :)

Gość kobietka91
ok dziekuje ;****

Gość kobietka91
ćwicze oczami. 1 minuta na blisko 2 minuty na daleko i tak 3 razy ;'P jednym okiem a potem drugim tak samo ;) na koniec jeszcze raz powtarzam jednym potem drugim i dwoma ;)) i powiem ze jak tak cwicze to widze roznice bo troszke lepiej rejestracje widzie na parkingu ;P ale poźniej ubiram okulary i jak sciagam to znowu widze tak samo jak przedtem :/

Gość kobietka91
tak własnie maja wyglądać ćwiczenia? ;P że lepiej sie widzi, ale to tylko chwile ;P i oczy mnie szczypia gdy cwicze ;P ale szczerze powiem ze juz troszke mam lepsza ostrosc jak patrze na daleko ;P dziwczyny piszcie cos ;P