Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani w szpileczkach

Dziewczyny,nosicie mini???

Polecane posty

Gość pani w szpileczkach

Tzn nie teraz,tak ogólnie :P Ja czasem noszę spódniczki,ale nigdy nie miałam takiej typowej mini,maksymlnie krótkiej,jak np ta http://allegro.pl/item573750387_sk_plxam_sexi_mini_satyna_9_kolorow_rozm_s.html Zastanawiam sie czy w ogóle czułabym sie dobrze w czymś takim,czy nie bałabym sie ciagle że mi coś widać :D Ale z drugiej strony podobaja mi sie jak ktos ma zgrabne nogi,oczywiście do stonowanej reszty coby nie wyglądać jak panna spod latarni.Co myslicie o takich spódniczkach?

Gość porannaaa
nosze mini ale bez przesady..w tej posladki widac..bez falbanek bylaby super..nawet na długosc

Gość Mr. Scary
Spódnice tak , sukienki tak , ale coś takiego ? Kobieta powinna kusić i zachęcać do zbadania jej zakrytych fragmentów ciała a nie pokazywać wszystko od razu. Dobra spódnica dla kurwy w domu publicznym.

Gość feawsdswf
no pewnie ze osimy, szczegolnie teraz gdy zima i mroz uuuuuuuuuu gesia skorka na nogach jest taka sexi

Gość o fuuuckvkk
myślimy że ludzie by nas wyśmiali na ulicy jakbyśmy takie cos założyły

Gość pani w szpileczkach
Ale przecież ja pytam o długość a nie o falbanki A zakryć można górę

Gość porannaaa
Pani pytasz wiec odpowiedzialam:-) lepiej wybierz inna mini

Gość porannaaa
Mam podobna czerwona..zakrywa wiecej i jest bardzo sexi

Gość pani w szpileczkach
No niestety do takiej sukienki trzeba mieć idealną figurę.A w czym krótka sukienka jest lepsza od krótkiej spódniczki?Powtarzam że chodzi mi wyłącznie o długość,nie o fason,tamtą dałam tylko dla przykładu

Gość Mr. Scary
to pracuj nad figurą do maja masz trzy miesiące coś niecoś poprawisz !

Gość porannaaa
Dziekujemy a długosc jest oki tej Twojej..mam kilka takich na długosc i spoko:-)

Gość pani w szpileczkach
Taki mam zamiar :) Ale i tak na lato bardziej podobają mi sie takie typowo letnie sukienki,na ramiączkach,długość do kolan,w stylu lat 60.Te co wkleiła Scary są nie dla mnie,zbyt odważne, wyglada sie w nich jak chodzący seks :P

Gość Mr. Scary
Ps jestem facetem ... , chętnie oglądam panie w sukienkach do kolan są bardziej stosowne , a taka dziewczyna w sukience w kwiaty i włosach rozwianych przez wiatr , coś pięknego. Czasem nawet wiatr podwieje trochę sukienkę i da na moment spojrzeć "głębiej" ;)

Gość Weronika3
już nawet nie chodzi o długość tej spódniczki, ale o to , że jest totalnie WIEŚNIACKA. :D Nigdy nie założyłabym mini , która odkrywa mi pośladki :o (Chyba, że na plażę).Pomijając to, miniówkę nosiłam ostatni raz mając...15 lat. Teraz mam niewiele więcej , ale przy moim wzroście i moich aż zanadto długich nogach niewskazane jest nosić mini...

Gość pani w szpileczkach
Takiej odkrywającej pupę teżbym nie założyła,chodziło mi raczej o taką co zakrywa tylko pupę i nic więcej.Podobno z PRL sie takie nosiło :)

Gość gość
A ja nie lubię żadnych kiecek w ogóle, źle się w tym czuję xd