Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta kichajaca

jak otworzyc sie na ludzi?jestem na 2 roku

Polecane posty

Gość ta kichajaca

jestem na 2 roku, a wciaz nie potrafie byc soba przy ludziach z grupy. jestem zamknieta, nie odzywam sie, jak cos mowie, to sama nie poznaje swojego glosu:O oni wszyscy w wiekszosci sa wyszcekani, panuje u nas taki ironiczny humor, ja tez taka potrafie byc, ale nie caly czas, bo meczy mnie to. jak byc soba? i, czy jelsi nie bede taka jak oni, to mam szanse na bycie lubiana? mam dosc czucia sie gorsza.

Gość Mr. Scary
Nic na siłę , najwidoczniej CI nie leża i kij z nimi trafisz jeszcze na "odpowiednich" ludzi :)

Gość ta kichajaca
w sumie to mi leza, ja ogolnie mam problem z byciem soba przy ludziach. sa zabawni i inteligentni, ale wkurza mnie te pogon za uszczypliwymi uwagami, ale prawda jets, ze ten kto takowymi nie rzuca, uchodzi za mniej bystrego. podobmno zlosliwosc jest cecha ludzi inteligentnych, ja tez potrafie byc zlosliwa, ale ile mozna. leeeeeee. pewnie i ja jestem troche dziwna i oni:P ja sama czuje,z e jestem sztywna i chce to zmienic.

Gość Nnenka
Ja ma ten sam problem też nie umiem się otworzyć na moją grupe. Jak podchodzę do nich to próbuje coś powiedzieć zagadnąć ale oni nawet nie chcą mnie słuchać i to jest najgorsze. Mam pytanie znacie może jakieś szkoły które uczą otwartości i w jaki sposób rozmawiać z różnymi ludźmi - chodzi mi o to żeby ich czymś zainteresować a nie gadać i nie dostawać żadnej odpowiedzi!!