Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MICHNIKIADAMD

Nasza-klasa pokazała, że Polacy nie mają dystansu do siebie i swojego wyglądu

Polecane posty

Gość MICHNIKIADAMD

Swiadcza o tym komentarze i zdjecia dodawane przewaznie przez wiekszosc(są grzeczne, czasem wyretuszowane,takie zrobione pod ludzi,zeby ludzie zobaczyli jakie jestem "fajny" i jak mi sie powodzi, a nie zeby zobaczyli to jaki naprawde jestem). W dodatku fałsz-moja znajoma pewna parę skomentowała"sliczna z was para"., a mi na osobnosci mowiła, ze oboje są brzydcy i okropni..to po co ta obłuda na naszej-klasie? W dodatku Ci co dodaja zdjecia oczekaja oczywiscie samych pochlebstw, a gdy ktos napisze jakis negatywny komentarz, zaraz osoba ze zdjecia jakos skwituje autora krytycznego komenatarza.Przykładowo nieciekawa urodą dziewczyna, zrobiona na wampa, wszystkie laski pisze,"ale piekna" itd..chociaz laska wyglada okropnie,tylko jeden facet napisał"brzydko" i zaraz ta "brzydka dziewczyna mu napisała" "cos taki niemiły dzisiaj", a pod nia inna jej kolezaneczka"oj Marek Ty chyba slepy jestes" To wszystko uwodowodniło tylko, ze wiekszosc Polakow, nie ma dystansu do siebie, nie potrafi sie z siebie smiac,liczac tylko na pochlebne komentarze.No i takze wychodzi, ze wiekszosc siebie nie akceptuje w pełni, bo gdyby akcepotowali się to nie przejmowali by sie takimi komentarzami.Dziwne jak szybko nasza-klasa z miejsca odnawiania starych znajomosci, stała sie miejscem dowartosciowywania sie i pokazywania zdjec, gdzie to ja nie byłem, jak to mi sie powodzi itp.ZENUA!

Gość Natalia.88
Zgadzam się z autorem/ką...większość osób na naszej klasie pokazuje zdjęcia z jakiś zagranicznych wycieczek, gdzie to oni nie byli...a jkies laski dodają zdjęcia każdego swojego profilu 10 razy to samo i czekaja zeby napisać o jezu jak ty pięknie wyglądasz a najbardziej wkurza mnie komentarz typu "kwitniesz" masakra..

A zmienisz ich ? , co zrobić tacy sa i tacy pozostaną MAsz stu % rację w tym co napisałaś , na kazdym kroku da sie to zauważyć Podobno nie ma brzydkich kobiet ? Ale okazuje sie ze są Niestety :O

Gość MICHNIKIADAMD
kwitniesz oznacza"jestes gruba i robisz sie jeszcze wieksza":)hahah

dziewczyny, dajcie sobie na luz. Nie musicie tam przeciez wchodzic i niczego czytac. Moze i Polacy nie maja za duzo dystansu do siebie...ale na pewno jeszcze bardziej brakuje im tolerancji...i Wy jestescie tego swietnym przykladem. Lepiej ten czas i energie spozytkowac w innym kierunku. Wystarczy usmiechnac sie do siebie samego.

Gość Natalia.88
:P masz rację

Gość Natalia.88
ale my chcemy o tym pogadać..:)

Jak logujesz sie na nk , to masz tam na 1 stronie ze np. kolega/kolezanka dodał/a nową fotkę , i raczej zawsze ogląda sie ją i czyta komentarze Eeee co w nich mam tolerować tą ich "pustotę" ? :O

Gość MICHNIKIADAMD
SKORO NIE mozemy napisac szczerze komentarza pod zdjecie "ale brzydko razem wygladacie"..to musimy sie gdzies wygadac, nie mozna dusic tego w sobie:) nie lubie nieszczerosci po prostu i fałszu

Gość Natalia.88
Ja tez zawsze oglądam wszystkie zdjęcia i z niektórych można sie kulać ze smiechu

Tylko ze Ty powiesz to swojemu koledze jak myslisz naprawdę , a on powie to tej dziewczynie Ludzie są tacy dwulicowi , przynajmniej ja tak nie raz juz miałem :O:O:(

Jak ktoś ma 20 zdjęc przed lustrem to nawet nie chce sie tego oglądać Prawie jak fotka pe el xD Nudne już to sie robi :O

Gość Natalia.88
czas poszukać nową stronkę..

Gość lostka
NK pokazala, ze Polakom zalezy na opinii innych, ze chca miec wiecej niz inni i porownuja sie do znajomych. Jak tylko zauwaza, ze ktos jest piekniejszy, ma przystojniejszego meza, wiecej kasy, ladniejszy samochod, to ich skreca z zazdrosci. Jestesmy chyba najbardziej zakompleksionym narodem na swiecie.

Gość Natalia.88
jeżeli zdjęcie mi się nie podoba to nie dodaje komenta bo jak bym napisala prawde to by sie obrazili i powiedzieli ze zazdrosna jestem i tyle..

Gość MICHNIKIADAMD
ja miałam zdjecie jak pije wino prosto z wielkiego baniaka(takiego w ktorym sie wino robi)...to moja siostra starsza, powiedziała "Nie umieszczaj takich zdjeci, co sobie o tobie ludzie pomysla , ze pijacza, lepiej bys jakies zdjecie z ksiazka umiesciła, ze czytasz ,albo zeby widzieli, ze sie kształcisz, a nie z winem".... a ja na to...mam to gdzies, co sobie o mnie pomysla, dla mnie to tylko zabawa, a nie moje curiculum vite acha a dostałąm jeden komentarz pod zdjeciem"wino pijesz a co na to Twoj synek", a to było stare zdjecie z czasow studenckich a jej napisała"synek pije ze mna"...hehe laska pozniej sie do mnie nie odyzwala, bo wzieła to na serio:) ludzie wiecej dystansu

Gość pajecyna
a niektórzy żyją tą naszą klasą zdjęcia z każdego wyjazdu letniego, zimowego dziecko albo dzieci zdjęcia z sylwestra, ze spaceru, z urodzin, imienin, dużo z galerii handlowych, sklepów, z domu żeby meble pokazać , koło auta itd chorzy jacyś ludzie może ktoś potrafi wytłumaczyć to ?

Gość nie każdy jest walnięty
Nie wklejam nowej fotki chyba już od roku,, czyli od czasu gdy popełniłam błąd i zarejestrowałam się w tym głupawym seriwie, po prostu nie chce mi się, po choinkę mam wklejać fotki z każdego zagranicznego wyjazdu ? Po co mam chwalić się samochodem czy atrakcyjnym partnerem ? Mam to w nosie. Nie likwiduję konta bo mam klku znajomych z którymi przez ten portal utrzymuję znajomość.

Gość Natalia.88
zgadzam się z "pozdrawiam środkowym palcem"

Hehe :D:D:D No wg. mnie dystans do siebie nawzajem mają tylko ludzie starsi Znaczy sie Ci co maja 30 + A nie tak jak mój rocznik '91 , obowiązuje zasada im wiecej dupy i cycków pokarzesz Tym będziesz bardziej: słit , kól end krezji :D "Dupa otwarta , mózg zamknięty " :O:O:O:O

Gość lostka
a niektórzy żyją tą naszą klasą zdjęcia z każdego wyjazdu letniego, zimowego dziecko albo dzieci zdjęcia z sylwestra, ze spaceru, z urodzin, imienin, dużo z galerii handlowych, sklepów, z domu żeby meble pokazać , koło auta itd Dokladnie. Jesli nie minelo jeszcze 24 godziny od jakiejs imprezy czy wypadu, a ktos leci na zbity pysk do domu, aby jak najszybciej zamiescic zdjecia na NK, to o czyms to swiadczy...

Gość lostka
sash, pokaŻesz:D

Przepraszam ną xD Pomyliłem się , to jest tak jak sie szybko pisze i siedzi na gy gy jeszcze raz sorry:D

Gość tez tak uwazam ludzie sa dziwn
-ni...mam 2 zdjęcia jedno jeszcze z czasów szkoły a drugie z rodziną nad morzem i to wszystko !Po co robic z siebie durnia codziennie wlepiac jakies nowinki .... A juz przegięciem jest jak widze u kogoś w galerii np 120 zdjęć i co śmieszniejsze nie ma na nim własciciela profilu tylko połowa to dzieci w róznych pozach a połowa to koty albo psy :O JA TEZ KIEDYS JUZ CHCIAŁAM TO ZLIKWIDOWAC LECZ SZKODA MI ODNALEZIONYCH PARU FAJNYCH LUDZI ... nie dajmy sie zwariowac 🖐️

No wg. mnie dystans do siebie nawzajem mają tylko ludzie starsi Znaczy sie Ci co maja 30 + Ludzie starsi - ha ha ha nie mogę... ;) ;) ;)

Gość tez tak uwazam ludzie sa dziwn
no to ja jestem baaaardzo stara :D :D ale mam to gdzies 🖐️

No moze źle ułożyłem zdanie "Ludzie w kwiecie wieku " :O Moze być ? Co to za róznica żol....:O

Gość karolinka z ciechocinka
Mnie to tam nie drazni, nie przeszkadza, tylko dziwi, że ludzie czują jakis przymus dodawania komentarzy. Raz była tu juz podobna dyskusja i jedna powiedziała, ze przeciez musi jakos skomentować zdjecie, bo kultura tego wymaga. No i musi przeciez napisać cos miłego, chociaz moze to czasem jest kłamstwo. Nie wiem, mnie tam nikt pistoletem nie grozi, jak nie komentuję zdjęć. Jak coś mi lata koło dupy albo mnie nie zaciekawi, to nie komentuje i już. Hehe, raz dodałam koleżance komentarz do zdjęcia "jej misia", cos zartobliwego, to to usunęła, bo to w końcu jej czcigodny mąż i mozna dodawac tylko komenty "jaki przystojny" albo "swietnie do siebie pasujecie". Niech siecmoknie, takich bzdur nie bedę pisać

Gość ale the best jest jak widze
konta małych dzieci :O moja sąsiadka załozyła swojemu 5 letniemu synkowi ...bez komentarza