murb 93 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Spermiarki niektórym uderza do głowy zamiast płynu mózgowo-rdzeniowego Kto to są spermiarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 227 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Qwerty88 napisał: ile cyferek na końcu? Matko jaki to gamoń to co po csrfKey wklej Edytowano 8 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 8 godzin temu Lizniesz sie z jego psami, zaznasz chociaz troche jeszcze samca przed smiercia xD Moze nakarmi cie kiszoniami, ktorymi karmi kundle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 95 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: a to w Anglii sie dzieje? to trzeba mega dyplomatycznie podejść do tematu Tak, dlatego nie ma co wydzwaniać i donosić bo zaraz dochodzenie i konsekwencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Wszystko po = Królowo !! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 116 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Kto to są spermiarki? Trzeba sprawdzić w słowniku miejskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Tak, dlatego nie ma co wydzwaniać i donosić bo zaraz dochodzenie i konsekwencje. nie, to cofam moje słowa. Musisz zagaić o pogodzie i po pół godziny small talku delikatnie zasugerować że ten uroczy piesek chyba potrzebuje wiekszej atencji o 1 w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 95 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Rozumiem , ale Ty lubisz spokój i ciszę swój świat, więc hałas Cię będzie wykańczał i migreny wrócą. Umrę szybciej niż gwiazdy przewidują. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Matko jaki to gamoń to co po crsrfKey wklej Stop hejt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Trzeba sprawdzić w słowniku miejskim. Wstydzę się wpisać takie słowo w wyszukiwarkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 155 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Sev napisał: Ubolewam jak trzeba z powodu odgłosów. Wcześniej mieszkała Żydówka i był spokój i cisza. A teraz wyzwolona dziewczyna. Wszystko się kiedyś kończy i nowe zaczyna, a za spokój się płaci jak się okazuje bo często trzeba go sobie wywalczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 95 Napisano 8 godzin temu Caryca weszłam ci na profil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Stop hejt! To trzeba kafeterię zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 227 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Stop hejt! Mówi się dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 8 godzin temu Zegnaj murzynko i psie za sciana, witaj widmoku jego psy i niewyprana posciel od swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 95 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: nie, to cofam moje słowa. Musisz zagaić o pogodzie i po pół godziny small talku delikatnie zasugerować że ten uroczy piesek chyba potrzebuje wiekszej atencji o 1 w nocy Mądra rada i tak zrobię. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 46 Napisano 8 godzin temu Przestaje mi się to wszystko podobać...! Dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Ktoś mi już kiedyś tłumaczył co znaczy słowo spermić. I to chyba nie oznaczało to samo, co wytrysk. 🫢 dzisiaj jakis Seba spermił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 155 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Umrę szybciej niż gwiazdy przewidują. ;] Wątpię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: Caryca weszłam ci na profil. Też weszłam. Na co mam patrzeć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 116 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Caryca weszłam ci na profil. I? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizzy 13 Napisano 8 godzin temu No narka xD Koszmarnych snow i niespokojnej nocy zyczymy z fifim prosto z lasu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 116 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Przestaje mi się to wszystko podobać...! Dobranoc wszystkim A ty gdzie? Noc jeszcze młoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 95 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Wszystko się kiedyś kończy i nowe zaczyna, a za spokój się płaci jak się okazuje bo często trzeba go sobie wywalczyć. Zakończę misję w stolicy i wracam pewnie do Szkocji, a chatę wynajmę jakimś Świadkom Jehowy. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 95 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Przestaje mi się to wszystko podobać...! Dobranoc wszystkim Dobranoc. Zapraszam na poranną kawę jutro. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 697 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Przestaje mi się to wszystko podobać...! Dobranoc wszystkim nie udało ci sie odblokować? czy staremu sie zebrało na amory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 95 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: I? Nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 95 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Też weszłam. Na co mam patrzeć? Nie robi ci się tak, że ci samo wchodzi na czyjś profil? Kursor skręca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 93 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Sev napisał: Nie robi ci się tak, że ci samo wchodzi na czyjś profil? Kursor skręca. Piszę głównie z telefonu. Czasem mi się palec omsknie, trafia w awatar i tak trafiam na czyjś profil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 155 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Sev napisał: Zakończę misję w stolicy i wracam pewnie do Szkocji, a chatę wynajmę jakimś Świadkom Jehowy. ;] Ok konsekwentną być żeby nie zabrakło i wiary siły takie tam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach