Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolesdddde

Beztalencia reklamują się wszedzie , a prawdziwe talenty są skromne

Polecane posty

Gość kolesdddde

Przykład Iza Miko,kobieta nie wiadomo skad sie wzieła, podobno ze stanow, podobno tam robi wielka kariere(w filmach erotycznych:)). Teraz przyjechała to Polski stroi miny jak wielka gwiazda hollywodu,chociaz na ekranie jest nudna jak flaki z olejem.NO i sama wierzy w swoj wielki talent i wmawia nam jaka jest wspaniała, sama reklamuje sie w tv sniadaniowej"jestes wspaniała"żenua..Opowiadała ile to szkolen w holiłudzie przeszła, ze szkolił ja gosc co szkolił Charlize Theron.Jednak i to jej nadal nic nie dało, bo gra nadal tak samo.Nijak.No, ale znow sie o niej mowi, znow sie pojawia gdzies na bankietach.. NO, A TAKI Chyra moim zdaniem bardzo zdolny polski aktor,ale milczący, raczej cichy skryty.Skupiony bardziej na aktorstwie niz na "poznie wielkiego aktora"

Gość dolores23
tej Miko tez mam dosc

Gość znafca kinematograii
miko zagrała w teledysku The Killers i kilku filamch kalsy B w USA :) jest polką poza tym :)

kolesdddde Przykład Iza Miko,kobieta nie wiadomo skad sie wzieła, podobno ze stanow, podobno tam robi wielka kariere(w filmach erotycznych . zagrała w paru filmach: Kochaj i tańcz (2008) - Hania W rytmie hip-hopu 2 (2006) - Sara Johnson Forsaken, The (2001) Wygrane marzenia (2000) - Cammie Kuchnia polska (1991) - Zuzia Szymanko Niech żyje miłość (1991) - córka Pan Kleks w Kosmosie (1989) - dziewczynka z zapałkami

Gość nie znam sie na tym..
jedni maja parcie na szklo to sa gwiazdami a drugich bez parcia sie mniej mowi i taka prawda..

Gość kofeina kawa
Iza Miko zagrała w stanach takie 2 role-- w przyczepie posówał ją facet od tyłu aż sie przyczepa trzęsła, akurat nie wiem jak sie ten aktor nazywa a Miko zagryzała wargi, stękała, traktował ją jak wieprza, pchał ją aż głową obijała meble ---super rola :-O a druga to jak chłopak dał jej tabletke gwałtu i ona była nieprzytomna i dwóch ją oglądali nago a później zanieśli do wanny i lali wodę na nią. ale rola :-O a tu w Polsce gwiazda pierwszego kalibru wykreowana przez TVN - bo też chce na niej zarobić

Gość po tym poznac dobrego
co ale rola ? aktor ma umiec zagrac WSZYSTKO!

Gość kofeina kawa
to nie są role -pomyłka zagrała epizody kilkuminutowe

Gość mxdsdsaf
nikt ambitny by nie grał by w kochaj i tańcz...szczerze mówiąc myślałam, że Damięcki mierzy wyżej, no ale chyba się pomyliłam...

Gość bono sie za bardzo lansuje
Najwieksza rola Miko w USa to teledysk The Killers !!!! :)

Gość A ja dla wlios
ale o co wam chodzi ? ci ludzie musza się z czegoś utrzymac prawdA? to praca jak kazda inna, musza miec co jesc, za co podatki oplacic ciekawe czy wy byscie sie zastnawialy? ok jakby mial grube miliony na koncie to moglybyscie przebierac w orfertach jak brat pitt czy julia roberts oni przebieraja w ofertach jak chca, ale mniej zarabiajacy i znani aktorzy lapią sie kazdej robili zeby móc godnie zyc..

Gość mxdsdsaf
wykreować można każdego...

Gość ja dla wlios
to próbuj...

Gość kofeina kawa
będąc osobą decyzyjną w TVN to mogłabym wypromować żulka spod sklepu (jest taki jeden na osiedlu) co bardzo śmiesznie gada i podrywa zostałby ulubieńcem widzów i pokochali by go wystarczy trochę marketingu, manipulacji i widownia tvn jest moja ale tam nie pracuje

Chcielibyście być na jej miejscu. Lepiej grac w takich filmach niż zadnych. Pewnie wolićie pracować na stojaco w sklepie z butami za 1000 PLN.

Gość mxdsdsaf
no łatwo nie jest, bo jest dużo pseudo aktorów bez szkół autorskich z tym, jak do kogoś przyklei się taka etykietka, że gra wszędzie, to już trudno o poważne role...

Gość frufru
a co wam przeszkadza "Kochaj i tańcz"? Lepsze od obrzydliwego "Ogniem i mieczem'", które - mimo kwiatu aktorstwa - położyło na łopatki całą ekranizowaną Trylogię. modne są filmy o tańcu to robia filmy o tańcu. i git...

Gość ja mam ludzi od minet
ale zeby dostac pwoazne role to trzeba byc mocno sławnym i miec dobre zaplecze aktorskie :o chyba nie sadzisz ze aktor z ulicy choc moze byc i lepszy od samego al pacina, dostanie szanse na poczatku swojej kariery? :o akzdy sie lapie tego co pozwoli mu przezyc...

Gość mxdsdsaf
Jakoś nie dawno w radiu słyszałam, jak wypowiadała się żona (Magda Zawadzka) zmarłego nie tak dawno Gustawa Holoubka mówiła, że on uważam, że o sławę nie należy zabiegać, że nie mial parcia na szkło, że miał talent i samo do niego wszystko przychodziło. No ok tylko Pan Gustaw zaczynał karierę kiedy grali tylko zawodowi aktorzy, że tak powiem wszyscy byli zawodowcami i nie było aż tak dużo jak dziś. Grali tylko aktorzy, a śpiewali zawodowi piosenkarze, no albo ci co na prawdę potrafili, a nie tak jak teraz, śpiewać, grać, pisać każdy może...

Gość ja mam ludzi od minet
bo kazdy probuje cos robic ze swoim zyciem , probowac czegos nowego rozwijac sie.. o to tu chodzi

Gość mxdsdsaf
No macie rację, w sumie o bardziej chodzi mi o to, że ok niech sobie będą filmy mniej ambitne, takie jest prawo rynku, tylko po prostu uważam, że nie należy się tym zbytnio zachwycać, bo to jest typowa komercja... No a że film o Popiełuszce tak ostro promowali, to aż się dziwię, ale to akurat bardzo dobre było.