Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pstrokata

dla młodych mężatek i narzeczonych

Polecane posty

Gość pstrokata

które mają wkurw trochę dla wyluzowania;) Jaka jest kara za bigamię? - Dwie teściowe. Zięć po wizycie teściowej u lekarza pyta: - Panie doktorze czy jest jakaś nadzieja? - Niestety, to tylko zapalenie ucha środkowego. Co to jest: 30 żabek i ropucha? - Teściowa wiesza firanki. Jaka jest różnica między teściową a Słońcem ? Żadna, na jedno i drugie nie da się patrzeć... Przyjeżdża teściowa do młodego małżeństwa. Zięć pyta: - Na ile mamusia przyjechała? - Nie wiem, na ile byście chcieli? - pyta teściowa. A na to zięć: - Ojej!! To mamusia nawet herbaty nie zdąży wypić? Ufff:))) reszta tutaj: http://kawauy.net/MainNew.aspx albo wpisujcie:)

Gość nie dla teściowych
Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny). Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia". Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia" Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia TEŚĆ"

Gość nie dla teściowych
Czym się różni teściowa od rottweilera? Szminką na ustach!!! Smile

Gość endriuszka
Leży teściowa na łożu śmierci. Wzrokiem wodzi za muchą. Zięć spojrzał kilka razy i wreszcie zniecierpliwiony mówi: - Ja bardzo proszę, niech się mamusia nie rozprasza.

Gość heeeee
Ojciec do syna po kłótni z teściową: -Synku idź do babci i przynieś jej krem do ust. -A jaki? -Ten z napisem Kropelka

Gość iiii657489
Co to jest, ropucha i 20 żabek? Teściowa wieszająca firanki:P

Gość Amelia85
Teściowa zaprosiła zięcia na obiad. Zięć przyszedł, ale bał się że teściowa go otruje i dał spróbować kotu. Kot zaczął udawać że zdechł. Zięć zabił teściową. A kot wstaje i mówi: - Yes, yes, yes!

Gość Amelia85
Co to jest żona i teściowa w samochodzie? Zestaw głośnomówiący.

Gość ISADOORA
:)))))))))))))))0

Gość Olivka80
Przychodzi facet do sklepu i pyta: - Czy jest cukier w kostkach? - Nie, nie ma proszę pana... - Hmm...No, trudno... W takim razie poproszę inną tanią bombonierkę

Gość abibon
a z moją teściową da się żyć

Gość katarzyna230
Ile powinna mieć teściowa zębów??????? Trzy pierwszy do otwierania piwa drugi żeby ją kurwa bolał, a trzeci???? Jak ten pierwszy wyleci.

Gość coolkuleczka
Dzień na wsi. Przychodzi listonosz z pocztą. - Bry! - Bry! - odpowiada facet. - Szanowna teściowa jest? - pyta listonosz. - Ano jest, tylko że w oborze świnie karmi. Czerwona chusta w białe grochy. Znajdzie pan...

Gość samuelja
dobre

Gość alicjaS.
Teściowa do zięcia: - Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości! - "Bogurodzicę"?!

Gość piekna izabelka
Facet postanawia unieszkodliwić swoją teściową, udaje się więc do sklepu po jakieś drapieżne zwierzę. Niestety, są jedynie pelikany, ale sprzedawca zapewnia, że ptaki są w stanie zadziobać starszą panią w kilka sekund. Facet decyduje się na zakup dwóch sztuk. Po powrocie do domu nadchodzi czas próby: - Pelikany na stół! - pelikany rozwalają stolik w pył. Facet, wniebowzięty, mówi dalej: - Pelikany na krzesło! - ptaki rozdziobują krzesło w drobny mak. Nagle wchodzi teściowa i od progu woła: - A na fiuta są ci te pelikany?

Gość boldbeauty
dajcie więcej ;D

Gość spracowany Roman
Panie dyrektorze, czy moglbym otrzymac dzien urlopu, by pomoc tesciowej przy przeprowadzce? - Wykluczone! - Bardzo dziekuje, wiedzialem że moge na pana liczyc...

Gość spracowany Roman
Czym się różni teściowa od Coca-coli? Niczym. Jedno i drugie dobre jak zimne.

Gość zajebiściarsko
jeszcze, jeszcze chcem :D

Gość jjaaaa
jeszzzzzzzzzzcze :)

Mąż i żona jadą przez wieś samochodem. Nie odzywają się do siebie, bo są świeżo po kłótni. Nagle żona spostrzega stadko świń i pyta pogardliwie męża: - Twoja rodzina? - Tak, teściowie!

Gość szukamBebioros
macie tego więcej? :)

Gość wewrfsg
Wchodzi zięć do domu, rozpina koszulę na klacie i mówi do teściowej: - Niech mi tu mama pluje. - No co Ty zięciu, jakbym mogła - mówi teściowa. - No niech mi tu mama pluje, bo lekarz kazał mi się smarować jadem żmii.

Gość benedyktyna
ja tam mloda nie ejstem a wkurw mam caly czas

Gość a moja tesciowa jest fajna
i sama uwielbia kawaly oo tesciowych,z satysfakcja opowiada