lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 witam ! mam niee typowe pytanie.. podczas wspolzycia z partnerem wytrysk byl na zewatrz.. plemniki niee byly na moim cielle ani w pochwie.. ale czlonek niee byl myty!!!po kilku godzinach ok. 10max.. wspolzylismy jeszcze raz... ! mam pytanie czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy?? miesiaczke dostalam 9lutego jak zawsze trwala 7 dni.. teraz powinnam dostac 8 marca.. a do dzis neie mam.. mialam przez 2-3 dni.. mocna wydzieline skl. sie z kwi.. ale juz zniknela... a miesiaczki nadal niee mam... chodze niee wyspana.. czesto boli mnei glowa... prosze odp. co mam robic..! czy sie neie martwic czy isc do lekarza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kadzidło_wypchane_GRASSem Napisano Marzec 12, 2009 straszna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 czemu?? prosze odpisujcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 o co ci chodzi? ja tak pisze! ty nie musisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja* Napisano Marzec 12, 2009 Idz do lekarza,pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kadzidło_wypchane_GRASSem Napisano Marzec 12, 2009 od Ciebie bym etopiryny Goździkowej nie wziął! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja* Napisano Marzec 12, 2009 albo kup test i będziesz wiedzieć na 100% nie zwlekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 widze ze sie nudzisz w domu albo w pracy i bzdury piszesz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 ale czy test tak mi zaraz pokaze ?? sadzisz ze jest ryzyko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś w ciąży............. . Napisano Marzec 12, 2009 miałam identyczne objawy i teraz mam słodką córeczkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja* Napisano Marzec 12, 2009 albo wystarczy ze pójdziesz do ośrodka zdrowia na pobranie krwi,na ciąże i tez będziesz wiedzieć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to tylko ja* Napisano Marzec 12, 2009 lenka:) uciekaj szybko do apteki po test ciążowy i go zrób,pewnie ze pokaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 dla mnie to jest nie pojete! bo do samego środka pochwy mi sie wytrysk nie dostal! tylko plemniki pozostaluy na czlonku... i pozneij by mnie zaplodnily???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 jestes w ciazy...... mialaś takie same współzycie.. ze niee mialas wytrysq do pochwy ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 gdzie nasienie twojego partnera zostalo na penisie???? i pzoneij znowu sie kochaliscie>?????? niee myjac penisa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś w ciąży............. . Napisano Marzec 12, 2009 tak, wszystko identycznie jak u Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 to ładnie!! a po jakim czasie poszłas do lekarza? czy test najpierw zrobiłas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 a moze jednak dostane okres !! zobaczymy !!! ale dziekuje za informacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbe 12345 Napisano Marzec 12, 2009 leć biegeim do lekarza!! mi się spóźnił tydzień i zaczeło się krwawienie okazało się że ciąża pozamaciczna i musieli mnie operować, straciłam dziecko, prawy jajowód i aż się boję zachodzić w następną. a jeśli miałaś spóźnione krótkie krwawienie to zasuwaj biegiem do lekarza, najlepiej dobrego, jakiegoś ordynatora oddziału w szpitalu, mnie mój spławił i skończyłam jak skończyłam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 współczuje!!! to mowicie ze naprawde moge byc w ciazy?? przez ta chwile nie uwagi ?? nie umycie penisa??masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbe 12345 Napisano Marzec 12, 2009 no niestety, jeśli chłopak nie umył członka to pozostrawił sobie część na później, a jak wiadomo w ciele przetrwają najsilniejsze nawet 72h, apteki jeszcze otware więc szoruj migiem tam, kup najlepiej 2 sztutki, jeden zrób od razu a kolejny jutro z porannym moczem, wtedy wychodzi najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 idz kup sobie test i zrób,na co czekasz,przynajmniej bedziesz wiedziec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbe 12345 Napisano Marzec 12, 2009 pozatym nie napisałaś w jakim wieku jesteś, czy małolata czy już najwyższa pora na dzidzię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 Zgadzam się z bejbe 12345 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 No właśnie Lenka ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 23 lata :) hehe dzis napewno kupie test ! bo ta nie pwenosc mi nie da zyc ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbe 12345 Napisano Marzec 12, 2009 więc nie powinno ci przeszkadzać raczej maleństwo, a one są takie słodkie takie maleńkie, będziesz się cieszyła jak będziesz w ciąży, zobaczysz :) więc powodzenia papa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka198643 0 Napisano Marzec 12, 2009 tak ja bardzo chcę dziecko !!! tylko moj chlopak nie!!! uwielbiam male dzieci !!!a on! hahaha ale sie rozczaruje chyba ze niee bede :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbe 12345 Napisano Marzec 12, 2009 to tak jak mój facet, mówi że ma jeszcze czas, że najpierw praca, szkoła, a ja chcę już, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to tylko ja* 0 Napisano Marzec 12, 2009 Lenka jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach