Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacccynka

hey co na zmarszczki na czole i jakis krem z botoxem znacie?

Polecane posty

Gość pacccynka

mam 30 lat i zmarszczki na czole i jeszcze miedzy oczami taki mars zmarszczke jak to zlikwidowac

Gość Ups...........................
Ja czoło i tylko czoło smaruję kremem Garniera Ultra Lift Pro-X i mnie trochę spłycił zmarszczki.

Gość Paulina

Ja na zmarszczki pod oczami stosowałam zabieg z botoxu i bardzo dobre rezultaty mi dał. Fajnie mi ten zabieg zrobiono w Magnopere w Krakowie https://magnopere.pl/ Mam ładnie spłycone zmarszczki i wygladam dzięki temu dużo młodziej

Gość Anna

Jestem niezmiernie zadowolona efektami pozbywania się zmarszczek na czole po zabiegu wykonanym w Art Derma Clinic w Rzeszowie. Zabieg to hifu sonoqueen. Polecam!

Gość Maciejka

W prawdzie nie jest nie z botoxem , ale ma bardzo dobry skład i działanie. Właśnie na zmarszczki na czole, ale też w okolicach oczu i ust, czyli tam gdzie najszybciej widać upływ czasu, niestety... Mówię o Liftingującym ekspresowym korektorze zmarszczek Lift Bielendy. Wygładza zmarszczki, wypełnia je i pielęgnuje skórę w tych okolicach, poza tym to mój ulubiony krem pod oczy, ponieważ redukuje także opuchliznę i sińce.