Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co Sie Dzieje Na Świecie

W MOIM MAŁYM MIEŚCIE 16LATEK ZABIŁ

Polecane posty

Gość Co Sie Dzieje Na Świecie

swoją siostrę i siekierą poranił swoją matkę w głowę!!! Nie mogę uwierzyć jak i całe miasto! Boże:( Dziewczynka miała 12 lat!!! Tych ludzi każdy zna...małe miasto wiadomo... Kara śmierci nic więcej dla tego gówniarza!

Gość mozecie poprosic
Boże? BOGA nie ma :o po co go wzywacie!

Gość mika12
Słyszałam o tej tragedii w radiu.STRASZNE!!!

Gość BÓG ISTNIEJE .

Kara śmierci to za prosta dla takiego ja bym go wrzucił na całe życie do więzienia o zaostrzonym rygorze i zmusił do prac przy np. kopaniu rowów

W Brazylii w 2008 roku zatrzymano seryjnego mordercę w wieku 16 lat...zabił 12 osób. http://itn.co.uk/news/e014781cae776bf8a01419c8ea005544.html W Kanadzie w 2006 roku 12-letnia dziewczynka zasztyletowała oboje rodziców i brata. Obecnie przechodzi terapię w szpitalu psychiatrycznym...która kosztuje 100 tysięcy USD rocznie. Zostanie wypuszczona gdy skończy 22 lata. http://www.nationalpost.com/story.html?id=1328610 W 2000 roku w Wielkiej Brytanii dwaj bracia - Danny i Ricky Preddie w wieku 12 i 13 lat, zabili 10-letniego chłopca - Damilola Taylor'a. Użyli stłuczonej butlki, tzw. "różyczki". http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/paul-vallely-a-10yearolds-murder-and-a-very-public-sense-of-failure-411231.html

nie ma sie co tak emocjonować. takie jest życie i podobne historie dzieją się ciągle. żal rodziny, ale trzeba żyć dalej

Niecny, moim zdaniem jest się czym emocjonować. Jeżeli 12-16 letnie dzieciaki będę biegały po ulicach i zabijać, to moim zdaniem przyszłość naszego społeczeństwa będzie malować się w ciemnych barwach.

Może problem tkwi po części właśnie w tym że takie przypadki nie skłaniają ludzi do należytej refleksji. Przecież te dzieci ktoś wychowuje, ktoś je uczy, chodzą do jakiejś szkoły, należą do jakiejś wspólnoty religijnej (zazwyczaj)...więc jak to możliwe że takie rzeczy się zdarzają ? Według polskiej Policji, obecnie już 10% przestępstw popełnianych jest przez osoby w wieku poniżej 18 lat.

Problemu nie wolno ignorować. Ja sam jakieś dwa tygodnie temu padłem ofiarą napadu rabunkowego w Lublinie ze strony dwóch chłopaków w wieku 17-18 lat.

Jak guzik wiecie o tych sytuacjach, to nie oceniajce :p :o