Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalała żona

Popsuła się? Pralka...

Polecane posty

Gość oszalała żona

Czy jeśli przy praniu na 75st. szybka w drzwiczkach jest całkiem zimna to znaczy że grzałka nie grzeje? Bo właśnie nastawiłam pranie i szybka jest zimna, już wcześniej mieliśmy podejrzenia że grzałka padła bo woda w kranie kopała :o

Gość oszalała żona
up

Gość ojejejej...
na to wyglada, że grzałka padła, albo coś się pojebało w przełączniku :D

Hm ... no nie wiem :O jak zaczęło się dopiero co prać to woda nie zdążyła się nagrzać :O chyba:O najlepiej sprawdzić w połowie prania czy szybka jest ciepła . Jak kopie to widocznie jest przebicie :O to chyba raczej co innego się z nią dzieję :O Współczuję :O

Gość Mr Scary
albo termostat albo grzałka.

Gość Mr Scary
albo wirowanie i płukanie :D

Gość oszalała żona
Do tej pory woda by się już nagrzała, juz sie trochę pierze. Wie ktoś może ile kosztowałaby naprawa? Pralka ma niby niecałe 4 lata, ale to polar, nietrafny wybór moich rodziców... No i nie wiemy czy się wogóle opłaci naprawiać

Gość oszalała żona
jeszcze nie płucze :) cholera chyba prędzej grzałka bo skoro jest to przebicie na wodę w kranie, to penwie ona była tego sprawcą... cóż za składnia... wybaczyć:)

O :O pięknie :O moja szwagierka miała z polaru taka z przodu otwierana :O matko jedyna 400 zł naprawa :O właśnie miała przebicie i woda była zimna :O wyrzuciła ją :D

Gość Mr Scary
A ja naprawiałem w domu pralkę PDP885 i uważam że to świetna pralka , grzałka kosztuje 40zł :) . Teraz wszystkie nowe sprzęty to chłam , do byle jakiej pralki grzałka 120zł , przeciwagi z betonu , jakieś cudowne łożyska ze stelażem i plastikowe bębny. Dobre pralki to miele robi tylko pieruńsko drogie są.

Gość oszalała żona
o jacie 400zł?? toz to smiech na sali pakowac tyle pieniędzy w tego grata :/ a ta rodziców to PDP600 nawet jej na stronie nie mogę znaleźć... a co do naprawy to sie chyba nikt tego w domu nie podejmie...

Gość Mr Scary
to trzeba znaleźć uczciwego fachowca :). To pralka z mikroprocesorowym sterownikiem czyli wynalazek szatana ! :)

Gość ona szalon a
ja za swoją naprawę pralik zapłaciłam 200 zl..:/ dajcie spokój, a mogłam wziąsc nową na raty