Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikulinkachinka

isc czy nie?

Polecane posty

Gość czikulinkachinka

zostalam zaproszona, tak na zwykly spacer, przez chlopaka ktorego poznalam niedawno na imprezie. Wszytsko ok, jest tylko 1 problem... wstydze sie swoich blizn po tradziku...boje sie ze chlopak mnie zobaczy i ucieknie:P no nie wiem... albo ze da mi odczuc ze mu to nie pasuje... nawet jesli sie zdecyduje to jestem prawie pewna ze to bedzie nasze pierwsze i ostatnie spotkanie heh. i umre ze wstydu albo strachu... :/

Ale chyba jak poznaliście się na imprezie, to on Cię już widział i wie jak wyglądasz, tak? No, chyba, ze to był bal przebierańców:P

Gość czikulinkachinka
nie heh ale to bylo dyskoteka i naprawde bylo ciemno, na tyle ze nic nie widac (niestety bo tak bylabym pewna ze mu to nie przeszkadza)

Gość hjhkhhk
Kobiety to pół biedy - zawsze mogą makijażem zamaskować...

Gość czikulinkachinka
dziurek niestety makijazem nie zamaskuje :(

Gość zota rada
no zajebiste blizny po trądziku. Kupujesz maśś cynkową i wypełniasz nią te blizny. POtem czekasz aż troche obeschnie, ale nie na skorupkę. POtem nakładasz na to korektor w płynie i już nie widać. No i na wszytsko puder albo podkład, żelży co wolisz. Wszytstko musi bys idelanie dobrane. Efekt tapety jest to fakt, ale da się przeżyć. Jak chcesz mieć 100% pewności że Ci się to będzie trzymać to przed wszytskim nakłądaj baze pod podkład. Powodzenia:*

Oj, bez przesady... Myślę, że powinnaś iść i się nie przejmować zanadto, bo czasem jest tak, że nasze kompleksy dla innych są wręcz niezauważalne! A nawet jeśli zauważy, to wcale nie musi uciekać z krzykiem...przecież Nie składasz się tylko z tych blizn:)

Gość czikulinkachinka
wieciue, zdarzalo ie juz ze spotkalam na swojej drodze facetow ktorzy chcieli ze mna byc, nie przeszkadzalo im to, tyle ze problem jest we mnie, ciagle o tym mysle - a juz szczegolnie, kiedy mam sie z kims spotkac.. dzieki za rady:)

Gość zlota rybka...
nie zmuszaj sie do niczego, ale jesli czujesz ze masz ochote to idzi sie nie przejmuj!mowisz ze byli inni ktorym to nie przeszkadzalo.. moze temu tez nie bedzie:)