Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmenkaaaaaa

CZY ON PRZESADZA???CZY JA??EH

Polecane posty

Gość carmenkaaaaaa

Moj facet napisal mi dzisiaj,ze mam usunac fotki z nk,ze moge dodawac,ale normalne ! Bo te wg niego sa nienormalne!Ze cycki mi widac(fakt,lubie nosic bluzki z dekoltem,taki moj styl,a nie moja wina,ze mam duze cyce!),ze jestem wymalowana(jedynie oczy i blyszczyk),ze pozniej jego rodzina oglada i mysli sobie Bog wie co ..Ze paniusia,co sie wdzieczy przed aparatem.O co m chodzi?Ja sie na niego obrazilam,nie odzywam sie do niego!Napisalam mu takie cos,,No tak,ja dla Ciebie wymalowana,ale jak widzisz laske polnaga ,to sie podniecasz!''a on na to ,,Ale nie chce,zeby moja dziewczyna tak wygladala,bo pozniej ludzie gadaja'' .Padlam!Obrazilam sie na niego,nie odzywam sie i napisalam mu ,zeby sobie znalazl taka ,co mu bedzie odpowiadala!

Gość po oddechu
"gdyby glupota miala skrzydla to ty bys latala"

Gość hjhkhhk
Po co ci zdjęcia na fotce ? Żeby siebie reklamować ?! Masz faceta a widocznie liczysz na coś innego chyba.

COz.. moj brat swojej lasce tez zabronil sie tapetowac, nosic miniowy i zlote ciuchy 'bo z kurwa na miescie bujac sie nie bedzie'. I co? Jakos go nie zostawila i juz od 4 lat sa razem ;P Moze on naprawde chce Twojego dobra?

Gość carmenkaaaaaa
Ale on tez ma zdjecia!Powiedzialam mu ,,Chcesz,to usune zdjecia'',a on na to ,ze nie musze.No to ok,dodalam fotki takie ,jakie dodalam.A on ma wielkie pretnsje :(

Gość carmenkaaaaaa
No tak,ale boli mnie to ,ze np.ogladamy jakis film i jest aktorka niezle wytapetowana w mini ,itd.,to on zaczyna wzdychac,jaka to ona ladna,itd.Jak idziemy na impreze,to ja chce w spodniach ,zeby bylo mi wygodniej i nie lubie w mini,bo czuje sie niezrecznie,a on na to,,Zaloz mini!''.To ok,zakladam.Na solarium nigdy nie chcialam isc,bo kojarzy mi sie z tandeta,a moj chlopak na to takie cos,,Idz na solarium,bedziesz fajnie opalona,jak inne dziewczyny''.A teraz nagle mu to przeszkadza :( No oszaleje chyba!

Gość carmenkaaaaaa
Jak tu zrozumiec faceta?Niby dziewczyna ma o siebie dbac,byc atrakcjyjna dla niego,a jemu to nie pasuje.Nawet jak jestesmy sami,to kaze mi najlpiej byc w golfie,ale na filmach jak widzi polnaga panne,to szaleje :(

Gość po oddechu
OJ MAMUSIA NIE NAUCZYLA JAK FACETA ZASPOKOIC

Gość hehehehehehhhh
to kaze Ci byc w golfie czy kaze zakladac mini? bo sie pogubilam chyba :)

Dziewczyno, conajmniej trzeci raz zakładasz temat o tym samym!! Żal :/ po cholerę to robisz, ludzie Ci radzą, a Ty nic z tym nie robisz, tylko zakładsz kolejny temat 😭

Gość carmenkaaaaaa
Pierwszy raz zalozylam ten temat. W mini kaze mi chodzic na imprezy ,a takto nacodzien najchetniej w golfie;/