Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dalera

Długi welon

Polecane posty

Jak sie sprawdza w tańcu długi welon, wpinany we włosy \"od góry\" ? Kobieta proponowała mi taki w salonie, ale sama nie wiem....

Moja koleżanka miała welon do ziemi i tancowalam w nim dosamych oczepin. Ja będę mieć drugi krotszy na zamianę, gdyż mój welon będzie długości trenu. A to już trochę za duzo, bo nie dobrze zeby plątal sie po podlodze.

Gość ding dong
moim zdaniem najpraktyczniejszy i najłądniejszy jest welon sredni- długości najwyżej do pasa. Tren+ długi welon to zbyt wiele jak dla mnie. Ale to tylko moje zdanie :)

ja pdoobnie mysle ding dong ;) sama myslalam o dlugim,ale wezme krotki delikatny. praktyczny i piekny.gdybym wziela dlugi kornkowy,do tego tren,to wygladam jak jakas cesarzowa.a mam byc panna mloda do ludzi ;););) wiec zrezygnowalam.

Podobał mi się ten długi welon, tylko zastanawiam się czy praktyczny. Też myślałam o srednim. Mam nadzieje, ze cos wybiore. Dzieki za rady!

ja tez chce długi welon + jeden krótszy zeby właśnie na sali zmienic a chce długi, ponieważ suknie będę mieć bez trenu :)

olivvia to chyba ściagne pomysł od Ciebie. Patrze własnie na allegro, spory wybór welonów

Gość ja miałam średni
i było ok ale z dłuzszym musisz uważać przy siadaniu , mój był do pasa i tak jak siadałam to 2czy 3 razy usiadłam na welonie i troche posciągnełam sie za włosy :-))

Gość ja miałam średni
a w tańcu nie długość jest bez znaczenia , chyba że jest długości trenu ..

Mi osobiście nie przeszkadzał, zapomniałam o nim w ogóle:) Miałam taką "mgiełkę", bez żadnego specjalnego wykończenia.

Raz tylko widziałam sytuację bliską incydentu z długim welonem - świadkowa siedząc za Panną Młodą w kościele przydepnęła welon butem - Młodzi wstawali na przysięgę, i było blisko oczepin ;) Wystarczy, że będziesz mieć bardziej czujną świadkową albo fotografa z refleksem :P

Gość rosita
mój welon był do samej ziemi i bawiłam się w nim do północy

Długi welon i tren to faktycznie za dużo. Ja miałam suknię bez trenu a welon dwuczęściowy . Po prostu po mszy długą częśc odpinałam i została sama krótka...