Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złote włosy wiatr mi czesze

Gdzie Ci mężczyźni ?

Polecane posty

Gość oliwia.78
a jacy ????????

Dookoła jeden z drugim jak nie nerwus, to histeryk, drobny cwaniak, skrzętna mrówa, niepoważne to, nieszczere. Jak bezwolne manekiny przestawiane i kopane, gęby pełne wazeliny, oczka stale rozbiegane. Bez godności, bez honoru, zakłamane swoje racje wykrzykuje taki w domu śmiesznym szeptem po kolacji, śmiesznym szeptem po kolacji, śmiesznym szeptem po kolacji...

Gość fghghgfhgfgh
Temat pusty jak i jego autorka ;)

Gość cvxv
rzeznik ciebie tez nazwal po imieniu, szmato :)

Gość Kahori
Sam ześ jest pedał , jako tako to Sash i Leviatan mi sie podobaja , ich styl wypowiedźi

Gość fghghgfhgfgh
Też, dlatego syn, to rzeźnik :)

Hmm pedałem bynajmniej nie jestem. Ale cóż, nie będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem. Dziewczyny, co to za pytanie - gdzie ci mężczyźni? Przecież tak na nas narzekacie, jacy to jesteśmy źli, zimni dranie, wyrachowani kłamcy, którzy prędzej czy później zdradzają. Być może do tej pory trafiałyście na takie wybrakowane egzemplarze. Ja jestem zaprzeczeniem tego, co o nas sądzicie, ale pewnie i tak zaraz przeczytam, że będę wierny do czasu no i że i tak jestem beznadziejny. Skoro tak Wam z nami źle, to dlaczego szukacie związku, faceta itd? Nie lepiej pozostać singielką niż w każdym z nas dopatrywać się oszusta i zdrajcy? Jeżeli kobieta non stop podejrzewa faceta o romanse i niewierność, no to w końcu się doczeka, bo facet będzie miał dość bezpodstawnych oskarżeń. Pozdrawiam wszystkie Kafeterianki, nawet te (a może zwłaszcza te), które mają mnie za pedała 🌼

Prawdaż :) Mógłbym zadać to samo pytanie o kobietach :) Ale nie zadam, bo już mam kobietę i taka wiedza nie jest mi potrzebna :)