złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Marzec 12, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oliwia.78 Napisano Marzec 12, 2009 a jacy ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kahori Karamorita 0 Napisano Marzec 12, 2009 chodzi ci o te pedaly co pisza na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrunetkaWieczorowąPorą 0 Napisano Marzec 12, 2009 Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? - Jeeeee! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrunetkaWieczorowąPorą 0 Napisano Marzec 12, 2009 Dookoła jeden z drugim jak nie nerwus, to histeryk, drobny cwaniak, skrzętna mrówa, niepoważne to, nieszczere. Jak bezwolne manekiny przestawiane i kopane, gęby pełne wazeliny, oczka stale rozbiegane. Bez godności, bez honoru, zakłamane swoje racje wykrzykuje taki w domu śmiesznym szeptem po kolacji, śmiesznym szeptem po kolacji, śmiesznym szeptem po kolacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kahori Karamorita 0 Napisano Marzec 12, 2009 rzeznik juz popiles stolec z wrazenia w gacie bo ktos cie nazwal po imieniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghghgfhgfgh Napisano Marzec 12, 2009 Temat pusty jak i jego autorka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cvxv Napisano Marzec 12, 2009 rzeznik ciebie tez nazwal po imieniu, szmato :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kahori Napisano Marzec 12, 2009 Sam ześ jest pedał , jako tako to Sash i Leviatan mi sie podobaja , ich styl wypowiedźi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Marzec 12, 2009 odezwał się prawdziwy mężczyzna :D Strasznie mnie niepokoi fakt, że prawdziwych facetów, godnych uwagi, inteligentnych, bez kompleksów jak na lekarstwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dr martens 0 Napisano Marzec 12, 2009 to samo tyczy się kobiet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Marzec 12, 2009 Twoja matka też ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fghghgfhgfgh Napisano Marzec 12, 2009 Też, dlatego syn, to rzeźnik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giovanni 0 Napisano Marzec 12, 2009 Hmm pedałem bynajmniej nie jestem. Ale cóż, nie będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem. Dziewczyny, co to za pytanie - gdzie ci mężczyźni? Przecież tak na nas narzekacie, jacy to jesteśmy źli, zimni dranie, wyrachowani kłamcy, którzy prędzej czy później zdradzają. Być może do tej pory trafiałyście na takie wybrakowane egzemplarze. Ja jestem zaprzeczeniem tego, co o nas sądzicie, ale pewnie i tak zaraz przeczytam, że będę wierny do czasu no i że i tak jestem beznadziejny. Skoro tak Wam z nami źle, to dlaczego szukacie związku, faceta itd? Nie lepiej pozostać singielką niż w każdym z nas dopatrywać się oszusta i zdrajcy? Jeżeli kobieta non stop podejrzewa faceta o romanse i niewierność, no to w końcu się doczeka, bo facet będzie miał dość bezpodstawnych oskarżeń. Pozdrawiam wszystkie Kafeterianki, nawet te (a może zwłaszcza te), które mają mnie za pedała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Marzec 12, 2009 Ja nie narzekam, ale pytam :) fAKTYCZNie wielu panów zdradza, nie jest to regułą ale każdy zna przynajmniej jedną osobę, która była zdradzona lub zdradziła, coś wtym jest, nieprawdaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giovanni 0 Napisano Marzec 12, 2009 Prawdaż :) Mógłbym zadać to samo pytanie o kobietach :) Ale nie zadam, bo już mam kobietę i taka wiedza nie jest mi potrzebna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach