Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana_

Rozstanie

Polecane posty

Gość oooooooona
On chyba nie zrozumiał, że już NIE jesteście razem. Nie odpowiadaj na takie pytania-gdzie jesteś, a najlepiej nie odbieraj wszystkich telefonów (najlepiej nie odbieraj wcale).

Gość rozczarowana_
Odpowiedziałam, ze moge być gdzie chce w końcu to moja sprawa. On jest beczelny...Dzisiaj cały dzien truł bysmy sie spotkali po czym sam pojechał na imieniny sobie i miał mnie w dupie. Powiedział mi na koniec rozmowy, ze zadzwoni pózniej. Najwyrazniej trzeba zastosowac terapie wstrzasowa wtedy na pewno poskutkuje. Zaproponował zebysmy jutro sie zobaczyli, ale ja nie widze takiej mozliwosci..

Gość rozczarowana_
Cham i prostak :( Tylko jedno mu w głowie, chce jutro sie zobaczyc bo mu seksu brakuje, ale predzej dostanie kopa w du** niz seks

Gość oooooooona
Najlepiej zrobiłabyś, jakbyś całkowicie, szczerze zrezygnowała z tego związku i nie miała nadziei, że będzie ok. Choć zastanawia mnie to, dlaczego on tak się zmienił? Nie zauważyłaś takiego zachowania u niego jak mieszkaliście razem?

Gość rozczarowana_
Własnie nie :( Mysle, że to za sprawą rodziny....oni mnie nienawidzą a on jest z nimi bardzo zżyty... Odkąd nie mieszkamy razem to oni widuja sie kila razy w tygodniu i pewnie go buntują przeciwko mnie a on ich słucha jak mały chłopczyk... Powiem wam, ze sama nie rozumiem jak mozna tak bardzo się zmienić :( Odkad nie mieszkamy razem nie stało sięnic złego!! Byłam naprawdę bardzo w porządku wobec niego a on zaczał się zachowywac w taki sposób, ze nie mam słów na to co on wyprawia.... Zawsze był czuły i kochany a teraz bywa bezwgledny :(