Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnaaaa

Bardzo wazne pytanie

Polecane posty

Gość onnaaaa

mam pytanie . ja z mezem chcemy miec dziecko i o to sie staramy ale nie umiem zajsc jestesmy po badaniach i mozemy obje miec dzieci. mam pytanie jakie sa pierwsze objawy ciazy i po jakim czasie juz mozna złwazyc . z góry dzeikuje za odpowiedzie i prosze zeby były one powazne .

Gość M_a_j_a 16
ja dowiedziałam się podczas porodu

Gość onnaaaa
prosze o powazne odpowiedzi

Gość proponuje___
temat o ginekologii i położnictwie tam wiele takich tematów problemów i wypowiedzi ;) nie jesteście sami :) pozdrawiam serdecznie :) Przy okazji pierwszy objaw można dostrzec na teście ciążowym i braku okresu... :)

Gość onnaaaa
opiscie wazne

Poszukaj sobie w necie - są strony o ciąży. Nawet na portalach kobiecych jest sporo na ten temat. Wystarczy google zapuścić. Poza tym tak jak napisał "proponuje___" -> zakupcie sobie test ciążowy i po sprawie. PS: najlepiej nasikać na niego z rana, bo wtedy po całej nocy koncentracja różnych substancji w moczu jest największa, a za tem i wynik najpewniejszy. Testy są w aptekach, a teraz nawet i w marketach chyba. Koszt 10 - 20 PLN.

Tylko tego "nasikać" to nie bierzcie zbyt dosłownie ;) Tam jest instrukcja plus akcesoria. Zbiera się trochę moczu do pojemniczka i potem daje z niego odpowiednią ilość na specjalne okienko w teście.

Gość Ktoś taki super
a skąd Ty pizdonurku tak dokładnie o tym wiesz?:D:D