Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa5577

Czy po jakosci okresu mozna zauwazyc czy owulacja wystapila?

Polecane posty

Gość ciekawa5577

Czy po jakosci okresu mozna zauwazyc czy owulacja wystapila?Chodzi np o skrzepy,ktore wysteouja u mnie ok 2dni okresu.Czy one moga swiadczyc ze to niezaplodnione jajeczko,czy tez nie ma to znaczenia w kazdym razie.

Gość elllelela
Nie wydaje mi się

Gość aann//
Co ty za bzdury wymyslasz. Skrzepy to niezapłodnione jajeczko???? Pierwsze słysze! Czy ty wogule wiesz jakie rozmiary ma komórka jajowa??? Jest tak mała ze praktynie niewidoczna gołym okiem. Skrzepy to złuszczajaca sie błona sluzowa macicy a nie jajeczko

Gość right now
hm.. czy jesli w okresie sa wyrazne i spore te skrzepy takie "mieso" ciemnoczerwone i jak mniemam to sa sciany macicy to jest pewnosc ze nie ma ciazy? chodzi mi o to ze w pierwszych miesiacach moze byc krwawienie ale zluszczone siany chyab ja wykluczaja??? prosze odpowiedzcie

Gość ciekawa5577
Prosze mnie nie obrazac,jesli pytanie wydaje ci sie nieadekwatne do Twojej wiedzy to nie musisz odpowiadac.Mi chodzilo nie tylko o pecherzyk graffa ale i cala reszte,ale tego sie nie domyslilas.

Gość ja nie domyślacz
skąd mamy wiedzieć o co ci chodziło, nie możesz od razu napisać normalnie? a od takich pytań jest lekarz, a nie głupie forum