Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o porade

PROBLEM LEKKO WSTYDLIWY

Polecane posty

Gość prosze o porade

Chciałabym sie poradzic i bardzo prosze o powazne odpowiedzi... Mój partner ma 24 lata i ogromne problemy z.... wypróżnianiem. Tzn na codzien jest w miare ok, ale co jakis czas nekają go zatwardzenia. Powiecie zeby duzo pił- pije duzo, i to niegazowanej wody. Moze warzyw i owoców powienien wiecej, ale małą ilosc je. Od kilku dni znów ma problem. Nie działa na niego zaden lek, wziął 4x espumisan 3x xenna extra i wlasnie pije druga podwojna herbate na jelita i nadal nic. Kiedys razem wzielismy xenne extra po 1sztuce, mi pomogła od razu, jemu nic. Nastepnego dnia wzial 2x - i nadal nic. Nie wiemy o co chodzi, co jeszcze moze pomóc?

Gość prosze o porade
Dodam, ze ma 192cm wzrostu i wazy 92 kg.

Gość sól gorzka

Gość m............................w
mi pomaga kiszona kapusta popita mlekiem :) szybko działa. pomaga też podobno reguralne jedzenie suszonych śliwek 2-3 sztuki dziennie. jak nic nie pomoże to proponuje wizytę u lekarza

Gość JOJO12
SOK Z KAPUSTY.KUPUJĘ W SUPERSAMIE NAPEWNO POMOZE pozdrawiam

Gość zdegenerowana pijaczka 666
BMI ma w normie, gotuj mu więcej kopru z kalafiorem i zerzuchę zasiej na wacie (nasłoneczniony parapet) podawaj z ciemnym pieczywem. brokułów możesz kupić i jakieś melony sycylijskie (zielone wyłacznie)

Gość gkkgkg
Booosh, czy tobie idiotko wydaje się, że picie wody jest kluczem do szczęśliwego wypróżnienia???? Albo espumisan?????? Co za idiotko. Ja mam nie mieć zatwardzeń, jak nie je warzyw ani owoców. Niech zmieni dietę na zdrową, tyle. Błonnik, błonnik, jeszcze raz błonnik.

Gość hankabg
olejek rycynowy kup, niech wezmie dwie stolowe lyzki i zapije sokiem bo w smaku wstretne. a jak taki problem to do lekarza i niech go posle na badania.

Gość dorota0084
moj ojciec to ma łyzka oliwy z oliwek co rano. do tego dosc czesto kiwi.