Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migrena600

On sie zeniu, zostalam sama

Polecane posty

Gość Migrena600

Sama nie wiem co zrobic, byl pierwszym ktoremu zaufalam powiedzial ze bedzie tylko dla mnie, a teraz sie zeni. Myslalam ze zdobedziemy razem zlote gory a on po prostu mnie wykorzystal (fizycznie) majac kobiete na stale przy swoim boku..

Gość Migrena600
Tak tylko za nim uprawialismy seks myslalam ze jest sam. ze to co mowi to prawda nigdy bym nie przypuszczala ze okaze sie po prostu gnojkiem..

Gość bo faceci to gnojki
albo Cie zdradza albo oszukają wiec co sie dziwisz?

Gość wkurzony997
miałem tak samo wyssała ze mnie wszystko co było jej odemnie potrzebne powtarzała że jestem tym jedynym...po czym poszła z innym

Gość Migrena600
faceci to gnojki teraz to wiem! chyba potrzebowalam dostac po du*ie zeby to zrozumiec.. NIE ZAUFAM JUZ ZADNEMU!..

Gość wkurzony997
migrena a ja co mam powiedzieć ?

Gość Migrena600
wkurzony997 nigdy nie potrafiłabym się tak zachować.. widocznie nie ma pojęcia co oznaczają uczucia innej osoby.. Bezedury - masz racje żaden z nich nie zasługuje na to by móc mu się w pełni oddać.. cholerni szowiniści!

Gość Migrena600
Bezedury - teraz to oni mogą pocałować mnie głęboko chyba wiesz w co.. a po 2 teraz ja zacznę się bawić nimi jak marionetkami, nie tylko facet może być "zwycięzcą" i zaliczać wszystko co się rusza i ma cycki :)

Gość do migreny
Migreno, bezedury to facet a nie baba. :P :D Jaja sobie z ciebie robi.

Gość Migrena600
z tego wszystkiego już sama nie wiem co jest grane.. pozbieram się i dam popalić każdemu. Boże ale jestem naiwna!

Bezedury, nie bądź taki szowinista. Ona może i z własnej woli uprawiała z nim seks, ale myślała, że jest tą jedyną. Facet zwyczajnie ją wykorzystał. A jego narzeczonej też współczuję.

Gość Migrena600
panterka w kropke - dziekuje :) Wiesz mi gdybym wiedziala ze Ja zdradza wlasnorecznie powiesila bym go za genitalia.. czasu nie cofne ale moze bede madrzejsza na przyszlosc..

napisz jej :) że miał z toba romans kiedy ten ślub?

Migrena-nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Ciesz się, że nie jesteś jego narzeczoną. Zdradzałby Cię na prawo i lewo. A tak to pozbyłaś się balastu i problemu zawczasu. A ona musi się męczyć i dręczyć. Tak o tym pomyśl. Uszy do góry:-)

Gość Migrena600
w przyszłym tygodniu.. Nie jestem wstanie zrujnować jej życia, przecież nie jest niczemu winna.. cholera jasna!

Gość Migrena600
Wiesz z jednej str ciesze się i to ogromnie, szczęście szczęściem, że nie przyszło mi z nim żyć w błogiej nieświadomości że jestem tą jedyna tak naprawdę zdradzana z każdą inna.. szkoda tylko że nie wierze już w szczere intencje męskiego gatunku.. panterka w kropkę - dziękuje za wyrozumiałość jesteś kochana :)

Gość Migrena600
uważaj sobie jak żywnie Ci sie podoba.. ciekawe jakbyś zareagował na sytuacje kiedy Twoja kobieta mowi Ci ze jesteś dla niej tylko " zwykłym testerem" co do dobierania do tyłka nie bój się HIV się nie zarazę :) P.S nie będe sie tłumaczyć.

Ja też nie wierzyłam, tak to już jest z pierwszą miłością i pierwszym razem, myślałam, że już do końca życia będę o tym myśleć, a po kilku miesiącach sama się sobie dziwiłam, jak szybko go zapomniałam. CZAS robi swoje . I dzięki Bogu, bo z tego, co wiem, to miałabym przekichane. Pozdro Migrena, i niech Cię o to już głowa nie boli:-D

Gość Migrena600
Bezedury - powiedz mi na jakiego grzyba kontynuujesz tą konwersacje? No wiesz wkońcu swój do swojego ciągnie, głupi głupiego z daleka pozna :) ( z tego wynika, że to Twoja definicja )

Gość Migrena600
panterka w kropkę - Czuje się teraz zdezorientowana.. pewnie jak się z tym prześpie będzie mi lepiej :) najwyraźniej czas pogodzić sie z rzeczywistością..

Gość Migrena600
" powinnaś z tej nauki wyciągnąć wnioski i nie napalać się tak na bajeczki serwowane po to tylko żeby ci się tylko do tyłka dobrać" sam powiedziałeś ze jestem naiwna i w tej wypowiedzi sugerujesz, że bóg wie ile tych bajeczek było :)

Gość Migrena600
" Ponieważ bawi mnie to " życzę cholernie miłej zabawy :)