Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek sytuacji

Wiecie czym roznil sie moj 3 facet od dwoch poprzednich? To przeczytajcie

Polecane posty

Gość smutek sytuacji

Tym,ze mnie nie oszukal,nie rozkochal w sobie. Szybko mi powiedzial,ze jestem fajna i dobra dziewczyna.Nie zaciagal do lozka, nie mogl mnie pookochac i byl szczery. Dwaj poprzedni byli ze mna a na boku szukali sobie przyszlych partnerek( narzeczonych).Jaki bedzie czwarty, tz z zasadami, tez bedzie fair wobec mnie?

Gość czasem życie zaboli
ja byłem taki jak twój trzeci szczery kochający uczciwy oddany...co dostałem w zamian ...miała kogoś na boku...nawet nieumiała mi o tym powiedzieć,a ile mi się naopowiadała że ona nienawidzi zdrady bo kiedyś ktoś ją zdradził że nigdy by tego nie zrobiła itp.a najgorsze jest to że ja głupi się zakochałem...i jak dalej żyć

czasem życie - coś wiem na ten temat... Jak ona opwiadała że zostanie tylko ze mną i nie toleruje zdrady, że Kocha... a człowiek wierzył...

Gość moj sie ze mna zareczyl
wybralismy obraczki slubne, uslalalismy date slubu... a on pol roku pukal inna na boku...

... kobiety tez bywają nie lepsze, ale współczuję narzeczonego;/

no dosc interesujace przezycie, o tej drugiej dowiedzialam sie po zerwaniu zareczyn z innego powodu. nie dosc ze ja pukal to nawet nie mial wyrzutow sumienia i co najlepsze to chodzili sobie za raczke po miescie... co do dziewczyn, to tez znam extremalne przyadki, gdzie dziewczyna na swoim weselu przespala sie z innym, a pozniej tlumaczyla sie ze to bylo przed oczepinami wiec niby sie nie liczy jako zdrada malzenska... :O

tja napewno mówili jej ze Kochaja i jaka cudowna jest-- obłuda ludzka czasem mnie przeraża... kurcze trzeba miec zasady - ja nikogo nigdy nie zdradziłem i tego będę się trzymał, choć trudno w takiej rzeczywistości jaką mamy tego się trzymac...

niezłe wytłumaczenie.... ehhhh dokładnie extremalne przypadki są po obu stronach płci ( co za chujowe geny)

czy ja wiem czy to sa geny?? ja jestem wierna swojemu, a moj brat wiekszosc swoich lasek zdradzal na lewo i prawo...