Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana kobieta

znalazlam profil mojego chłopaka na sympatii,POMOCY!!!

Polecane posty

jestesmy juz ok 1 rok razem ,zapewniał mnie o swojej miłosci i wierności choc jest włochem ale twierdził iz on jest inny. A dziś moja kolezanka odkryła ze ma profil na sympatii: http://mkhawk.sympatia.onet.pl/ co mam robić? czy pisał z wami moze ten facet? czy to mozliwe ze facet ma profil na sympatia tylko by sie \"pokazac?\" POMOCY!!!

Gość zarejstruj sie i napisz do nie
niego z inengo konta i zobaczysz:)

Gość nie chcę byc niemiła ale
ja na jego miejscu bym sie nie pokazywała :P Urodą nie grzeszy

Gość ja sie z nim umowilam niedawno
byl seks ale taki soboie

Gość ljn. jl
ja bym juz po jego opisie na profilyu stwierdzila ze cis ie tak z nim

Gość znam go
znam tego kolesia, widzialam go ostatnio na czateri w pokoju erotycznym, bawil sie swoimi klejnotami i szukal sponsoringu na weekendy

ale piszcie powaznie,dla mnie to nie jest śmieszne..a wy robicie sobie polewke z cudzego nieszczescia

Gość end
dziewczyno jak faceta to nie wlocha i araba bo oni to czuby, malo polakow masz pod nosem tylko jakimis wlochami sie bedziesz przejmowac > daj sobie spokoj :)

Gość znam go
Seks na pierwszej randce? Moim zdaniem: jasne! jeśli tylko jest chemia Zobacz jak odpowiadali inni a to w jego profilu widzialas?

Gość ales sobie wynalazla faceta
:Ojuz lepszych nie bylo? do tego siedzi na czatach i szuka seksu szybkiego

Gość znam go
a po drugie, jakiej odpowiedzi oczekujesz, sama z nim pogadaj, wali cie po rogach a ty szykasz pomocy na kafeteri, sama wiesz jaki on jest, i jesli masz powody zeby watpic w jego wiernosc to samo to daje juz duzo do myslenia

pisałam ze zobaczyłam ten profil dzis ,nie wiedziałam ze jest na sympatii.mialam go przekreslic tylko dlatego ze jest wlochem??? no dajcie spokój z tym nazizmem,poza tym mieszka w polsce wiekszosc czasu i był naprawde kochajacym miłym facetem....no tak mi sie wydawało :( napiszcie co byście zrobili na moim miejscu,takze prosze o rady facetow-czy zakladacie konta na sympatii czy NK tylko dla zabawy czy na podryw?

Gość Magdalena30***
przeciez wlosi sa znani z tego,ze to lovelasy :o do tego Ty musisz byc totalna dziwka,ktora poleciala pewnie na kase obcokrajowca.Nie rozumiesz,glupia pizdo,ze oni ruchaja co sie rusza? Jestes zalosna...do tego podajesz tu jego profil.Pomyslalas do czego to moze doprowadzic? przeciez ktos mu napisze wiadomosc,ze tu wstawilas profil,zalozy inny i dalej bedzie paienek szukal.Ale Ty glupia jestes

do "znam go" czy ty mówiłas powaznie o tej czaterii??? :P

Gość znam go
nie zadowolona? a tak powaznie. nikt tutaj z obecnych nie ma pojecia co temu kolesiowi siedzi w glowie... ja tylko moge dodac od siebie ze ja bym tego nie tolerowala, zastanow sie czy on cie traktuje powaznie... zaden facet krory kocha swoja kobiete nie loguje sie na sympatii i wypisuje takie bzdety ze szuka milisci i przygody... zastanow sie nad tym pozdro

Gość kaprysialka
obcy mi nie jest... nasze drogi się skrzyżowały - żadna rewelacja, powiedziałabym, że w seksie jest kiepski Ale sa gusta i gusciki...

Gość a po cholere brzydki i niski
to ma być reklama prfofilu? kiepska raczej facet cię zlał bo za brzydka dla niego byłaś albo coś podobnego i teraz się mścisz :O żałosne

Gość ktosztam
miałam profil na sympatii i powiem szczerze wiekszosc facetow tam jest strasznie pokretna (wszyscy?) czegos szukaja i bynajmniej nie sa wolni badz "nie do końca wolni" tzn. w związku ktory go nie satysfakcjonuje i szuka czegos "lepszego" a jak znajdzie to staje sie wolny.Jesli koles jest w zwiazku nie znaczy ze kocha..opamietajcie sie,poprostu lubi zawsze cos miec w zanadzu;P

Gość Magdalena30***
a ja nie gadam z kims,kto pisze pospólstwo przez "u" a nie"ów" ,Glupia,dajaca dupy wlochowi,idiotko:) do tego chwalisz sie na forum,ze Cie facet w rogi wali.Przeciez Ty jakas nienormalna jestes! Zero wstydu.Brudna dziwka... :o

Gość widzialy galy co obciagaly
🖐️

Gość anette1234

Gość anette1234
laska ścieme wali od początku a wy się podniecacie:-)

Gość hthhg
włosi to zapoceni brudasy, cygańska rasa!!!

Gość cos mi tu sciemniacie
to czemu nasze kobitki na nich leca,he obłudnice?

Gość głupia prowokacja chyba
albo laska to zwykła blachara a pies paskudny jak właściciel chyba wyraźnie facet napisał, że szuka wierzącej w marzenia (ale nędzny bajer) Polki, to znaczy, że Ciebie nie ma i tyle, po cholerę pytasz nas ... lepiej załóż topic szukam faceta zainteresowanego tylko mną ... a nie tłumami innych pustych, głupich lasek...

Gość napisałam do faceta po włosku
bo on zapewne tak zna języki jak pakistańczyk problemy zasolenia oceanów... i dałam link do twojego pytania... będziesz miała odpowiedź z pierwszej "ręki"... albo spadaj jeżeli się nudzisz...

Dajcie spokój :O Albo to reklama, albo zemsta! Bo przecież nikt normalny w takiej sytuacji nie wkleiłby tego linka...

Gość 2*25
pociesz sie ze ja znalazlam profil mojego meza na randkach w interii. dzisiaj on ma czwarta zone a ja mam wreszcie spokój.

Gość do napisalam do faceta po włos
ej ty głupia pipo az takprzejełas sie jakism włoskim złobemm...szukajacym tu na cafe panienek durnych jak ty!!!lol