Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq

czy ktos ma?

Polecane posty

Gość hejaheja
trzeba kochac mocno i byc czulym :D

Gość czemu pytasz
Co z Tobą nie tak ?

Gość Anq
Pytam bo zastanmwiam sie nad takim kotkiem albo swinka lysa. Przez 15 lat mialam psa i cigale dokuczaly mi alergie...juz dojrzalam do mysli o nowym pupilu ale nie chce klaczastego bo psa strasznie kochalam i jak sie dowiedzialam po roku czasu ze mam alergie wolalam sie meczyc niz go oddac i nie zaluje absolunie tej decyzji...teraz jednak jak juz go nie ma widze kolosalna roznice w moim zdrowiu i nie zdecyduje sie juz na wlochate czy piorzaste zwoerzatko. rybki, plazy, gady mnie nie interesuja wiec zostal lysy kot i swinka. Co do swinki nie mam watpliwosci bo to kochane zwierzaki i nietrudno zadbac o takiego malucha nawet jak jest lysy. Co do kota boje sie o to ze nie zapewnie mu odpwiiedniej temperatury, moze jest chorowity itp...malo informacji jest o tej rasie, a nie chce wydac 2500zł na kotka ktorego bede oplakiwac po miesiacu bo zacznie chorowac lub sterrozryzuje rodzine swoimi wymaganiami.

Anq - o jednej rzeczy chyba nie wiesz - alergie ma się na naskórek zwierzęcia, a nie na jego sierść.