apple juice 0 Napisano Marzec 13, 2009 Uśmiechasz się. Nie kącikiem ust, to nie zwykły półuśmiech. Śmieją się Twoje usta, Twoje oczy Nawet Twoje policzki się uśmiechają. Mówisz cos. „Kocham Cię”? „Cieszę się, ze jesteś”? „Chce, żeby tak było zawsze”? Niewyraźne słowa… Ale nie czekam na wyraźne Wystarczy, ze się uśmiechasz. Nie kącikiem ust, to nie zwykły półuśmiech. Śmieją się Twoje usta, Twoje oczy Nawet Twoje policzki się uśmiechają. Przyciągasz mnie do siebie, przytulasz Chcesz mi cos przekazać „Kocham Cię”? „Cieszę się, ze jesteś”? „Chce, żeby tak było zawsze”? Niewyraźny gest… Ale nie czekam na wyraźne Wystarczy, ze się uśmiechasz. Nie kącikiem ust, to nie zwykły półuśmiech. Śmieją się Twoje usta, Twoje oczy Nawet Twoje policzki się uśmiechają. Tańczymy, Ty ja i muzyka Chcesz mi cos dać do zrozumienia „Kocham Cię”? „Cieszę się, ze jesteś”? „Chce, żeby tak było zawsze”? Niewyraźne przesłanie… Ale nie czkam na wyraźne Wystarczy, ze się uśmiechasz. Nie kącikiem ust, to nie zwykły półuśmiech. Śmieją się Twoje usta, Twoje oczy Nawet Twoje policzki się uśmiechają. Szkoda, ze to tylko zdjęcie z tamtych lat… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach