Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalabfgrt

czy plakal??

Polecane posty

Gość alalabfgrt

czy wasz facet plakal kiedykolwiek przy was???jesli tak to dlaczego??/ moj raz, dawno temu po rozstaniu kiedy blagal mnie o powrot, to takie piekne widziec lzy faceta....

Gość oj tak mój płakał jak sie syn
urodził ..:) Potem ze strachu o jego życie.

Facet mojej siosrty jak powiedziała mu ze juz go nie chce :O Gdy facet płacze odrazu robi się kobiecie smutno tak gadała

Gość przy stracie bliskiej osoby
:(

JA dużo płakałem przy kobiecie, stanowczo za duzo... Odeszła i o dziwo przestałem płakac:D:D:D:D:D

Gość moj plakal
gdy sie rozstawalismy,czasem placze gdy jest chwila ze mocno przyezywa nasze uczucie i jest szczelsiwy, placze gdy jest mu smutno z powodu wpsomnien o zmarlcyh rodzicach . przeciez to tez clzowiek, ma prawo plakac, ma prawo wylac soj,zal, swoja milsoc,cokolwiek.

Podczas mojego rozstania ja nie płakałem - nie miałem już czym...

jasne,jednego mialam takiego,ze przy kazdej klotni...bleee...to nie facet... obecny tylko raz...napilismy sie za duzo i jakos zeszlo na trudne tematy...powiedzialam mu za duzo prawdy na raz i troche poplakal,ale na nastepny dzien powiedzial,ze to wynik alkoholu :P

Gość alalabfgrt
oczywiscie ze ma prawo, jak kazdy, tylko spoleczenstwo inaczej na to patrzy

I tylko raz w życiu nie potrafiłem wypowiedziec słowa, tak mnie zatkało, dziwne uczucie takie zatkanie - zatkało mnie gdy chciałem powiedzieć "Z nami koniec, zrywam z Tobą" gdy mi mówiła jak cholernie jest ze mną jej źle, jak cierpi i wogóle... a ja nie potrafiłem wypowiedziec ani słowa

tak szczerze - aj płakałem przy każdej kłotni:P:P:P:P:P:p no prawie przy każdej:P

hmmm zawału nie mialem bimbru nie pije - ale niektórzy Twierdzą ze jestem z kosmosu:P:P:P

Gość alalabfgrt
ja jestem bardzo wrazliwa, byle powazniejsza rozmowa z facetem ze cos nie tak czy cos i juz mam lzy w oczach, nawet zdarzylo mi sie plakac na reklamach, smutne filmy to juz standart ale moj facet jak juz pisalam w temacie plakal tylko raz przy mnie a jestesmy razem 8 lat... choc widze ze czasem sie powstrzymuje

Gość kafalara
mój eks płakał zawsze jak mówiłam, że jest dupkiem i z nami koniec... na początku było to słodkie, kiedy go jeszcze kochałam, Ale później to było już tylko żałosne :P

heh "kobieto Ty puchu marny, Ty wietrzna istoto, postaci Twej zazdroszczą anieli a dusze gorszą o kurwa gorsza masz niżeli"

uważam, że bardziej śmiesznego widoku, jak płaczący facet nie uświadczysz, choć są przypadki, np Breżniew, jak się nachlał gorzały.

no tak zapomiałem blondyn ze Ty nazi i napewno się śmiałeś ajk pan adolf płakał... Przeciez To był silny i prawdziwy facet:P:P:P

Gość alalabfgrt
a czemu to smieszne?? dla mnie to slodkie

komedie romantyczne tez bywają słodkie i co tu kryć śmieszne:P

Gość ale problem...
po tym mozna wlasnie odroznic krolewny egoistki (ewentualnie dziewczynki) od madrych kobiet po reakcji na lzy faceta z zalozeniem, ze to nie placze czesciej i szybciej od niej :p

oj Vampire nagrabiłeś sobie, jako było członek KPN i Zrzeszenia Studentów, jestem przeciwnikiem wszelkiego rodzaju socjalizmów, lewicowych i prawicowych, a najbardziej nazistowskich, a hitler, jak go naszprycowali LSD, to sam nie wiedział czy sika, czy płacze ;)

blondyn a już myślałem ze taki ty nazi:P:P:p - ja cóż nie lubię lewicy:P:P:P

plakal, nieraz choc najardziej pamietam jak mi waletynke sam napisal, dolaczyl piosenke i poslala mailem, ja sie poryczalam taka piekna byla, on wtedy tez:)

mi mała - jestem duzym dzieckiem;) więc chyba już wiesz czemu pisze dziecinnie;)

zresztą ja zawsze kierowałem sie uczuciami i emocjami a nie elokwencja i sstylistyką:P:P:p

fakt jak dla mnie meskie lzy sa oznaka mestwa, a nie biceps wiekszy od glowy:)

Tak. Dla mnie męskie łzy nie są oznaką słabości ,wręcz przeciwnie .Przecież mężczyzna to człowiek , a ludzie czasem płaczą .A jeżeli nigdy, to są dla mnie cyborgami ;)

vampir wyzej wyczytalalm, ze duuuzo plakales przy swojej, wiec jak to z Toba jest?:)