Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalabfgrt

czy plakal??

Polecane posty

no duuużo płakałem i nie pisałem że jestem ekstra facet - czasem powinienem bardziej panowac nad uczuciami, a kurwa wrażliwy jestem i czasem mi łzy same płyna...

lubie wrazliwych:) niestety nie jestes w moim typie, pza tym zajeta jestem:P

Gość dys tajm in orendż
moje Kochanie przez 5 lat związku płakało przy mnie 3 razy za każdym razem błagał mnie żebym nie odchodziła, choć ja nawet o tym nie pomyślałam:P

spoko kciukiem;) ja nie zucam sie na pierwsze lepsze;) i życzę szczęścia i miłości w związku:)

Gość dys tajm in orendż
mam kolegę który płaczę po KAŻDYM nieudanym kole można być wrażliwym, ale bez przesady:P

Gość dys tajm in orendż
płacze*

Gość ewka84
a to jest słodkie jak facet płacze, ale oczywiście z jakichś normalnych powodów:D

ja pije kawę:):) ehhh tja sentymentalny tez mi to inni zażucali;) ale o dziwo jak mnie zostawiła to nie płakałem:P:P:P:P ale cięzko było:(

vampi nie zarzucam ci sentymentalności - wg mnie to dobrze jak facet jest uczuciowy - to nie wada moj drogi:P kciukiem - nie mów/pisz o jedzeniu - jadłam o 6.00:)

kciukiem sorki ale wale błedy i nie zamierzam wszystkiego sprawdzac bo kogoś tzresie - FORMIE MÓWIĘ NIE:P:P więc sie przygotuj an takie wstrzasy:P

mam po mamie fobie, poprawiania, jak nie poprawiam to mne trzesie. nic nie poradze... a tak to jest jak tyle pokolen polonistek w domu

nooo, tylko ja odstaje, kapke. ale jak sie juz nwet bratowa polonistka trafila i siostra tez...

Gość luzak gepard chester
Jedyny przypadek w którym uważam za usprawiedliwiony fakt że facet płacze to śmierć bliskiej osoby. Ja z innych powodów też nie płaczę. Zresztą, ja nie z tych co chlipią przy byle kłótni, a już nie daj boże ze wzruszenia czy na komedii romantycznej - bleee... I tego samego wymagam od faceta :) Jakby mi się rozpłakał to bym mu grzecznie podziękowała za współpracę, bo ja lubię mężczyzn, a nie ciapy.. :D

a aj taki anarchista i buntownik:P:P:P sorki za ortografię kciukiem ale naprawde an to uwagi nie zwracam...

Gość malaemm
mój płakał jak byłam chora,pamiętam, leżałam wtedy na łóżku i płakałam z bólu brzucha a on klęczał przy łóżku i płakał, i powtarzał, że nie potrafi wziąć ode mnie tego bólu :( kocham go bardzo, nikt w życiu nie był dla mnie bardziej dobry

Luzak -----------a choroba dziecka , bezgraniczny ból osoby ,którą się kocha , ogromna strata , bezsilność ? To nie są "dobre '' powody .w których człowiek ( więc i mężczyzna ) może zapłakać?