Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Thyssen

Kolejny beznadziejny dzień...

Polecane posty

- Ciagle pada ten zasrany śnieg,😭 - Obdarłam sobie pięte i jak idę to mnie boli😭 - Znów pokłóciłam się z matką 😭 - Nie mogę być z facetem, którego kocham😭 - Nie mam motywacji żeby zaczac pisać prace, Do dupy to wszytsko, jedyny pozytyw jest taki, ze nie mogę jeść, może chociaż schudnę z tego stresu:( Musiałam się wygadac...

Gość JAKIS UŁOM...
zasrany ...dobrze powiedziane,a ja nie mam pracy,jestem z facetem którego kocham i co z tego....siedze w domu i buszuje po necie...rzygac się chce z tej monotoni.....

W gruncie rzeczy miło wiedziec, że ktoś ma podobnie. Wiem, ze na świecie sa gorsze tragedie, ale dla mnie akurat problemy na dziejn dzisiejszy są tragedią. Znów do pracy wyszłam z płaczem.

Gość JAKIS UŁOM...
jestem egoistką... nie mysle sobie kto ma gorzej tylko "Qrwa czemu ja mam żle?" wiem czemu płaczesz,za dużo tego na jedną biedna glowę. Pogódz się z mamą- od tego zacznij!

a ja wziąłem i przeczytałem dlaczego 13 piątek jest taki paskudny, i okazało się, że król francuski jakiś tam Filip, w piątek 13 wydał rozkaz uwięzienia Templariuszy, bo pożyczył od nich sporo kasy i nie miał ochoty zwrócić.

Nie mogę się pogodzić z mama, bo wyjdzie na jej po raz kolejny, tymbardziej, ze według mnie to ona powinna mnie przeprosic. Do moich rodziców nawet nie mozna dotrzec, a to co ja mysle i czuje odbieraja jako atak na swoja osobe. Nie moge ustąpić, zawsze łatwo ustępowałam:(

Gość JAKIS UŁOM...
ja mam piatek 13 od dwóch tyg dzień w dzień ,dzisiejszy dzień nie rózni się niczym innym od poprzednich.Rano zrobiłam śniadanie chłopakowi,on polazł do pracy a ja siedzę..sama...w pokoju.... dla niego się przerowadziłam do innego miasta...a teraz ?chyba żałuję....

Gość smuuutno
JAKIS UŁOM... mam dokladnie to samo :-( zanudzić sie można, to juz chyba poczatki depresji :-( a jak długo siedzisz w domu?

Gość JAKIS UŁOM...
z rodzicami tak zawsze kochaniutka,ale pomysl co by było jakby ich zabrakło.To jedyni ludzie którym warto ustępowac

Gość JAKIS UŁOM...
kocham bardzo,dlatego się przeprowadziłam z Nim wiąze przyszłośc. szukam od 2 tyg non stop i nic... pomału się załamuję

Tak tylko całe życie próbowałam zyc tak, żeby nie mieli do mnie zadnych zastrzeżeń. A teraz mam do nich o to żal, ze mimo iż jestem dorosła nie moge postępowac według własnych wyborów, tylko całe życie musze się patrzec na nich. Nie jestem szczesliwa.:(

ja od ponad miesiąca i nic :-( a mieszkam w Olsztynie wiec powinno być latwiej o prace :-(

Kochana 2 tygodnie to wcale nie jest tak dlugo, napewno Ci sie trafi jakaś fajna robota. najwazniejsze że macie siebie i masz na kim polegac. U mnie mimo iz mieszkam z rodzicami, siostra i jej męzem nie moge na nikim polegać, wszyscy maja mnie za czarna owce bo chciałabym życ według swoich przekonań.

A w sumie z moja połowka, tez musiałam sie rozstać przez rodziców, nie akceptowali tego, ze był po rozwodzie. Dla nich najważniejsze jest to co ludzie powiedzą a nie moje szczescie. Był on jedynym wartościowym facetem jakiego poznałam, poprostu cudowny.:( A oni nawet nie próbowali go poznać tylko skreślili na starcie.

Moja kuzynka 3mce siedziała w domu az znalazła sobie jakąs robote, także nie ma xle trzeba tylko szukac, wysyłać cv, czasem nawet po pare razy w to samo miejsce. Grunt to sie nie poddawać.

Gość JAKIS UŁOM...
czy Twoje przekonania się az tak bardzo gryza z ich przekonaniami? to jakie masz priorytety a jakie twoi rodzice?tak po krótce...:D DLA MNIE DWA TYG TO JAKAŻ MASAKRA,MIAŁAM DOBRE STANOWISKO W DUŻYM MIEŚCIE,TERAZ JESTEM NIKIM W małej miejscowosci.Tak to fakt mam na kim polegac ale sama miłoscią człowiek nie zyje:( Muszka87 a czego szukasz mała?

Gość taka jedna - ona
A może Thyssen czas wyprowadzic się od mamy? I rozpocząć dorosłe zycie na własny rachunek. Wtedy w naturalny sposób można zyć na własny rachunek i podejmować swoje dprosłe decyzje. ;)

Gość JAKIS UŁOM...
a pomyslalaś ze gdyby była to prawdziwa miłosc nic by nie staneło na przeszkodzie?nie chce Cię urazic ale prawdzie uczucie chyba potrafi zwycięzyć z upierdliwymi rodzicami..?

Myslałam o tym, w czerwcu powinnam miec obronę pracy, także jak tylko zdobede papierek, bede mogła znaleść sobie prace taka na której jakos przezyje. Gdybym miała oszczednosci sprawa przedstawiałaby sie inaczej, ale z mojej pensji cięzko co ś uciułac, zreszta nie należe do oszczednych osób. Mieszkamy w małej miescinie i dla rodziców liczy sie to co inni o Tobie myslą, w ogóle poglądy jak ze średniowiecza np. że przed slubem nie mozna razem mieszkać... Szkoda gadac, narazie jestem na ich utrzymaniu i musze grać tak jak mi zagraja.

Gość JAKIS UŁOM...
taka jedna - ona ma rację,to jest bardzo dobre rozwiazanie

A nie zniosłabym mysli, że osoba którą darze uczuciem jest traktowana jak wróg a ja razem z nia.

Jakis ułom---> Nie martw się skoro pracowałaś na dobrym stanowisku, nie będziesz miec wiekszych problemów ze znalezieniem pracy, kwestia czasu;) W takim razie Twój facet tak dobrze zarabia, ze postanowiłas sie przenies do niego? Może mogliscie inaczej to rozwiazac i to jego sciagnac do siebie?

Gość JAKIS UŁOM...
4? to i tak mało ja juz drugi tydzień i kolejny przede mną Thyssen trochę nieozumiem,rozstaliscie się bo co?rodzice go nie zaakceptowali,Ty sie bałaś a On tak łatwo się poddał?

Gość JAKIS UŁOM...
ja do siebie Go nie moge poniewaz tutaj ma pracę która kocha i dobrze płatną.Mi łatwiej ja zmienic niz jemu przynajmniej tak myslałam.Widzisz na to wyglada ze w talkim małym miasteczku nikt nie chce dziewczyny z duzego miasta...chyba sie boja ze będe sie wymadrzać a to nie prawda...:/

Gość JAKIS UŁOM...
smuuutno przeraszam dopiero teraz zauwazyłam,dwa tyg siedze przed kompem sama i czekam jak wierna zona na powrót lubego. jeszcze mi sie zwiazek posypie jak tak dalej pójdzie