Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca

MAM PODEJRZENIA nie wiem czy słuszne...

Polecane posty

Gość zastanawiająca

mój przyjaciel, z którym znam się od dziecka odwiedza strony o tematyce, że tak powiem, gejowskiej. kiedy zapytałam się go po co, stwierdził, że geje go ciekawią, bo są inni niż zwykli faceci, poza tym że nie wszyscy to zwyrodnialcy... tratata tata itd. ok. stwierdziłam, że to może jakieś dziwne zainteresowanie, w końcu rzeczy nienormalne i 'zakazane' kuszą najbardziej. ALe od pewnego czasu zaczął odwiedzać gejowski czaty i pisze z tymi ludźmi i to nie tylko o sprawach szkoła, praca itp. tylko normalnie seks przez chata! jestem ogromnie tolerancyjna i będę go lubić takim jakim jest bo go bardzo cenię, tylko chciałabym, wiedzieć CZY ON JESZ GEJEM? pytałam się go z 2 razy w żarcie to odpowiedział, ze nie jak coś to dowiem się 1wsza. ale sądzę że i tak miałby opory... co myslicie o nim, jest czy nie?

Gdybys była jego prawdziwa przyjaciółką juz dawno bys o tym wiedziała.

Gość owulacja
jest gejem 🖐️

Gość zastanawiająca
mam plan, przyjde do niego naga, pokaze mu cycki i pipke jak mnie zernie w pipke a nie w dupke to znaczy ze nie ejst a jak w dupke to gej,Co wy na to?

Gość zastanawiająca
mam podstawy żeby się za nią uważać i wiem, że on też mnie uważa za przyjaciółkę myślę, że to moje podejście do gejów może go powstrzymywać przed ujawnieniem prawdy. nie popieram homoseksualnych związków i jest to dla mnie obrzydliwe, ale nie zamierzam nikogo za to linczować, dyskryminować, czy obrażać i mogę mieć normalne relacje z gejami czy lesbijkami tyle nie wtrącając się do ich życia. ale swoje zdanie mam

Gość zastanawiająca
podszyw chyba ci coś nie wyszło

Gość ale ty jestes glupia..
uwzaj zebys sie nie zesrala i co jest gejem masz problem ach ta babska ciekawosc zazdroscisz mu czy co

może powinnaś gadać z nim,ale nie tak na żarty,tylko usiąść i poważnie porozmawiać? Może on myśli, że skoro ty w sposób żartobliwy z nim rozmawiasz na te tematy, to może masz taki sam stosunek do tego wszystkiego,i po prostu boi się powiedzieć prawdę!

Gość zastanawiająca
paula głupio mi tak zapytać, to nie rozmowa o pogodzie, nie chciałabym go urazić, chociaż nie powinien czuć się zaskoczony, przecież nie kryje się z tym co robi... naprawdę nie zmienię do niego stosunku, po prostu chcę wiedzieć i tyle.

Gość gfdvfd
no i co z tego ? Mialas na niego ochote , a teraz wiesz ze nic z tego ?

Gość krzysztofiiiz
ja połykam swoje nasienie to znaczy ze tez jestem gejem?

Gość zastanawiająca
chyba że jest bi... taka opcja też wchodzi i grę sądzę, że albo jest jednak gejem albo jest bi... cukierasek dobrze mów, normalny facet by się tym nie jarał