Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lato2009

Bulgaria czy Chorwacja ?

Polecane posty

Gość Lato2009

Nie wiem gdzie zaplanowac, ja bylem w Bulgarii ale kazdy mowi ze Chorwacja to lepsza, planuje urlop dla siebie i Zony, czy ktos ma jakies zdanie ?

Gość i jaaaA
podnoszę

Gość xceeq
Bulgaria z krakowskim harcturem - miodzio

Gość fdsrfsw
w Bulgarii i Rumunii bedzie taniej niz w Chorwacji , bo to biedniejsze kraje . Chorwacja jest porownywalna z Polska jesli chodzi o ceny . POziom zycia rowniez porownywalny z Polska .

Gość cocky brotha
Polska :) w Bułgari jeszce w łeb zarobisz :)

Gość fdsrfsw
najlepiej wybierz Rumunie . Taniej niz w POlsce czy Chorwacji i dobre widoki .

Chorwacja. Ale zaznaczam,ze ten kraj jest drogi - duzo droższy niz Bułagaria.

Gość Kamiilka
Dobrze się składa, bo tegoroczne wakacje zamierzam spędzić właśnie w Chorwacji. Zwykle wybieram objazdówki, bo wielka fanka zwiedzania ze mnie dlatego podobnie będzie i teraz. Skłaniam się ku rezerwacji jednej z wycieczek Itaki, o nazwie - chorwacka lista przebojów. Podobno bardzo fajny program ma ta objazdówka, bo znajoma z pracy była i chwaliła.

Chorwacja w sezonie jest wściekle droga. Bułgaria bez porównania taniej, zwłaszcza w miejscowościach typu Obzor, Rawda, Carevo, Kiten, Primorsko, czyli nie w Złotych Piaskach i nie w Słonecznym Brzegu, choć i tam jest zdecydowanie taniej, niż w Chorwacji. Widokowo chorwackie wybrzeże jest piękniejsze, plażowanie przyjemniejsze jest w Bułgarii: piasek i cieplejsze morze.

Gość Magda.Mała.Mi
Jeśli miałabym wybierać, to chyba wybrałabym Ravdę w Bułgarii. Raz, że tanio, dwa - pięknie usytuowana, bo graniczy z Neseberem - miastem-muzeum wpisanym na Listę Dziedzictwa Kulturowego UNESCO.

Gość marble_cake
mi zawsze marzyła się Chorwacja :-)

Ja w Bulgarii nie bylam, ale jakos mnie poki co tam nie ciagnie. Za to do Chrwacji wybieramy sie w tym roku drugi raz juz. 5 lat temu bylismy w Makarskiej w podrozy poslubnej, a teraz chcemy jechac na objazdowke z funclubem, zeby troche wiecej zobaczyc i taka troche inna forma...

Gość GoscCroatia
Czesc. Ciesze sie ze kochacie moja ojczyzne..Pewnie z Chorwacja piekniejsza..Jesli sie ktos wybiera w moje okolicy to wam z checia pokaze ciekawe miesca.Wypijemy piwko moze być karlovacko :) Mieszkam w Chorwacji w miescie ZADAR. Jestem przystojny chorwat mowiacy po polsku, 30 lat. Lubie pisać po polsku lepie mi wychodzi niz mowić... lubie tez polki ;))Moj gg. 24236464 jak chcesz odezwij sie..Pozdrawiam i zapraszam na wakacje bo tu slonca nie brakuje! Taka prawda jest ...

ja się wybieram do Chorwacji na urlop tylko zastanawiam się do jakiej miejscowości, może ktoś doradzi??

Gość emilianna
tylko chorwacja o wiele bardziej mi sie podobalo niz bulgaria ale w strone dalmacji polecam sibenik ,split blisko park narodowy krka ,blisko na Kornati a w sibeniku przepiekna plaza piaszczysta w ogolodostepnym osrodku solaris

Gość CHORWACJA
byłam i tu i tu i zdecydowanie Chorwacja

Gość jhjhhj
Chborwacja jest drozsza od Polski - maja drozsze jedzenie Bułgaria ceny żywnosci porównywalne do cen w Polsce , ale lokale tansze .. Najtaniej w Bulgari , najdrozej w Chorwacji , a w Polsce tak posrodku

Gość emilianna
w chorwacji przynajmiej pogoda pewna;) i nie wiem czy tak drogo zalezy co piwo na plazy 8 zl to chyba porownyawalnie do piwa u nas ? jak sami sie zywilismy to nabralam duzo rzeczy stad a niepotrzebnie ceny w lidlu takie samew jak u nas owoce i warzywa tansze w knajpach przyblizone jak nad morzem u nas najdrozsze oczywiscie owoce morza

Gość fdsfds
8 zł za piwo ? W biedronce jest po 2,3 groszy :/

Gość fdsfds
w biedronce jest po 2 zł 30 groszy

Gość emilianna
napisalam o piwie na plazy w knajpie w lidlu bylo po ok 3 zl

Gość czaises
Bułgaria warto sie wybrac do - słoneczny brzeg

to może teraz zapytam o zakwaterowanie znacie może jakieś jakieś fajne hotele domki?