Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poratować

śmieszy mnie jak mówia o swoim brzuchu- ciążowy

Polecane posty

Gość czyzby grypa
ja nie masuję się po brzuchu w którym są flaki.Masuję się tuz nad wzgórkiem bo tam jest mała maciczka i maleństwo ok 6 cm. tez jest przy 4 miesiącu.Głupio jest masowac wybrzuszone flaki i do nich rozmawiac

Gość jakTOtakkkkkkkkk
taaaaa, oczywiście teraz wszystkie na mnie!!!!! huuuuuuura!!! zeszłyście z tematu ciężarnych to teraz na mnie jednym chórem hehehehehehe w du**ie was mam! a co powiedz na to, że w ostatnim miesiący widac przez skóre matki np. małą raczke, albo stopke wypchnieta??? to też flaki, pewne sie nazarła czegoś i ma wzdecia, nie?!

Gość erniczek
nie mówimy o 7-9 miesiącu tylko o 4. W 9 miesiącu macicy dno jest bardzo wysoko i wypełnione jest maluszkiem.

Gość nieromantyczna
przypuszczam ze raczej nie jest to masowanie w celu "poglaskania" dziecka tylko raczej symboliczny odruch majacy na celu zasygnalizowanie ze teraz zwracam sie do dziecka tak po prostu z czuloscia, dla zabawy...co to komu przeszkadza?

Gość jakTOtakkkkkkkkk
a w 4 m-cu to tylko flaki???? tez dziecko kretynko!!!

Gość hi ha he hy
ale ostro......kaszalot :D Napiszę tak.....ogólnie kobiety sie cieszą że są w ciąży, jedna mniej druga bardziej. Dlaczego?? Nie pracują często, uwagę całą skupiają na sobie i dziecku wtedy... Pamiętam jak byłam na naszej klasie i patrzyłam kto się wpisał z mojej klasy z LO i tam obok bylo forum załozone przez kogoś z klasy i dziewczyny przeważnie rozmawiały i jedna zadała pytanie: * dziewczyny, kogo jeszcze brakuje na naszej klasie? Któ sie nie wpisał? - I zaczęły wyliczać........(miedzy innymi ja byłam na tej liście) Ktoś napisał: - Ciekawe dlaczego nie chcą się zalogować? * Nie maja męża, dzieci więc nie mają o czym pisać. Wkurzyło mnie to trochę że idiotki (!!!to sa własnie idiotki!!!) myślące że jak się męża nie ma i dziecka to NIE MA SIE O CZYM PISAĆ! Co za tepe myslenie. Korciło mnie aby sie zalogować, aby napisać im co ja w życiu osiągnełam i to nie było dziecko......mam cudownego chłopaka z którym jestem ponad 6 lat i nie chcę na razie dziecka, mam 26 lat. To były dziewczyny które chodząc do LO miały plany zajebiste, że pójda na studia srakie i owakie, że wyprowadzą się ze swoich wiosek itd. Nie neguję takiego życia, tzn. we wiosce, bez studiów, rodząc dzieci. Neguję myślenie tepe - myślenie miarą spermy i brzucha, że były takie mądralińskie a teraz o 180 stopni się przewróciło w główkach. I te zdjęcia na naszej klasie - z USG zdjęcia!!!! za grosz jakiegoś takiego zachowania normalnego, straszne, te zdjęcia z usg przelały wszystko!

Gość Carolina*
a te c*pa która pisała, że dziecko to bachor i wzystkich ich nienawidzi to jest frustratka nr1! pewnie urodziłaś dziecko w wieku 17 lat i na imprezki nie mogłaś wyjsc! w pismie śietym jest wszystko napisane jak zyc, czuc wyobraż sobie tepa szmato ze urodziłam bachora w wieku 28 lat. i to nie zmienia faktu,że bachor to jest kupa flakow jak my wszyscy

Gość Carolina*
ciąża to kara za uprawianie sexu, antykoncepcja to nieskuteczny marketing a liczy sie tak naprawde tylko kariera

Gość erniczek
dlaczego ty jestes agresywna i wyzywasz forumowiczki? Nie potrafisz zrozumiec ze w 4 miesiący macica jest mała i jest mniejsza niz flaki więc nie ma brzucha macicy tylko brzuch flaków. Dziecko jest ,ale poniżej i jest mniejsze, ale powiększony wtedy brzuch jest kupą flaków. Jeju ktos juz ci to pisał, a ty nadal siedzisz wyzywasz i nie dasz sobie przetłumaczyc. Nic tylko cie zignorowac trzeba.

Gość miziorekkkkkkkkk
autorka topiku to jakis zjeb genetyczny i tyle

Gość hi ha he hy
Co was tak boli słowo BACHOR? Jak ktoś tak pisze to niech sobie pisze :D Jedna uważa bobo, mi mi ciu ciu ti ti.... to wszystkie tak muszą? NIE! Tak samo jak z masowaniem flaczków :D jedna niech gada i całuje jak dosięgnie :D

Gość jakTOtakkkkkkkkk
zal mi ciebie carolino i twojego podejscia do świata, a szmte to mozesz sobie w dupe wsadzic, bedziesz miała drugie dziecko, tak samo tepe jak ty!!!!!

Gość jakTOtakkkkkkkkk
a ta co wyzywa to ja???? chyba zartujesz! kto zaczał pierwszy marną gadkę?!?! co z tego społeczeństwa sie porobiło? banda agresywnych frustratek bez poszanowania dla wszystkiego! ot co! hehehehehehehehehehehehehe :D:D:D

Gość nieromantyczna
ja nie rozumiem patrzycie tylko pod kątem fizjonomicznym że to flaki=jelita?? dla ciężarnych (oczywiscie tych normalnych) to cos wiecej, to oznaka czulosci, troski, opiekunczosci wiec niech sie glaszcza, gladza, pieszcza do woli tylko na dobre im to wyjdzie a nie robia nic zlego. jak kobieta w 4 miesiacu glaszce sie po brzuchu to afera ze masuje flaki ale jak by ktoras sie uderzyla po brzuchu to juz by to nie byly falki tylko i wylacznie dziecko i byla by afera ze wyrodna matka ehhhhh tak zle i tak nie dobrze! szkoda zycia na umartwianie sie takimi pierdołami

Gość jakTOtakkkkkkkkk
taaa, wtedy to by była patologia, a z reszta ... kazdy ma swoj brzuch, swoje dziecko i swój smród potem i swoje zasrane na niebiesko pieluszki!!! hehehehehehe

Gość erniczek
tu chodzi nie o troske o brzuch, ale wychwalanie się jaki to wielki maja brzuch ciążowy, a to tylko rozppulchnione flaczki a nie macica.

Gość jakTOtakkkkkkkkk
taaaa, bo macicy to sie wogóle nie ma a napewno juz w ciązy :D:D:D:D:D:D bo człowiek to tylko i wyłącznie suma gówien i nic wiecej :D:D:D ojjjj bidulki :(

Gość erniczek
słuchaj, nie rób z siebie idiotki bo było 100 razy pisane ,ale czytac nie umiesz? Nikt nie powiedział, i nie napisał,że w 4 miesiącu nie ma macicy. powaliło cię. Jest macica minimalnie uwypuklona nad wzgórkiem łonowym, apowyzej sa rozluznione flaki z powodu hormonów. Dopiero macica urośnie w 5 miesiąca i jej dno bedzie wokolicy bepka i wtedy jak pogłaskac brzuch to bedzie macica. Tepa jestes i nie kumata bo 100 razy Ci to pisali.

Gość do ciebie umieram nie martw si
jestes facetem kretynko pusta?Do jak to piszę

Gość jakTOtakkkkkkkkk
mozesz jeszcze raz???? bo boje sie że nie wystarczająco sie podnieciłas przy smojej wypowiedzi :D:D:D:D:D

Gość anatoliavb
niemozliwe ,że po tylu wykładach został taki tępach. ja przepraszam, burzyłam sie na początku z niewiedzy. poszperwałam w Internecie i doskonale juz wiem , gdzie jest połozenie macicy a gdzie flaczków.

Gość Carolina*
jakTOtakkkkkkkkk zal mi ciebie carolino i twojego podejscia do świata, a szmte to mozesz sobie w d**e chciałabyś, na przyjemnośc sobie trzeba zasłużyc

Gość nieromantyczna
ale czy wy nie rozumiecie ze tu nie chodzi o anatomiekobieta glaszczac sie po brzuchu nie mysli czy glascze flaki jak to ładnie okreslacie czy macice!!!! dl aniej wazna jest wiez emocjonalna rodzaca sie do jej dziecka i tylko o to chodzi a nie czy flaki sa nizej wyzej wieksze czy mniejsze!!!

Gość jakTOtakkkkkkkkk
czyli potraficie jednak o czyms innym niż o ciążowych flakach :D:D:D:D:D udało mi sie ukierunkowac was i obuzyc zupełnie innym tematem:D łatwo wami manipulowac :D:D:D:D:D:DD:

Gość jakTOtakkkkkkkkk
carolino, jezeli zasłuzyłas na przyjemnosc to sobie nie załuj, odwrócimy sie na chwile :D

Gość anatoliavb
czemu sama ze soba prowadzisz rozmowy?

Gość jakTOtakkkkkkkkk
nie, mam jeszcze ciebe :D

Gość jakTOtakkkkkkkkk
jak widac zogladasz tuttaj, z reszta nie ty jedna :):)

Gość jakTOtakkkkkkkkk
jak to masz mnie skoro sama jestes tu

Gość jakTOtakkkkkkkkk
teraz sprobuj sie podszyc :D:D:D:D:D:D widac mam wielu fanów nawet chca miec nick taki sam jak ja mam :D brawo! inteligencjo :D