Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllllllllllllllllloooo

czy ktoras z was byla u urologa?

Polecane posty

Gość llllllllllllllllllllllloooo

jak wyglada wizyta? czesto chodze do lazienki, pecherz sie czesto pzreziebia, boje sie wizyty i chyba nie pojde, u gina tez nie bylam 25prawie lat mam

Gość Zatroskana1
Co ty taka brzydka jestes czy ze sciany wschodniej?

Gość do urologa powinnas isć
a najpierw zrób badania ,krew mocz ....potem mozesz wziąc furagin . A urolog tylko zrobi wywiad -byc moze cos ci zapisze . A jesli nie to w szpitalu mogą zrobic cystoskopie -czyli obejrzenie pęcherza od srodka

Gość do urologa powinnas isć
furagin jest bezpieczny i bez recepty ...ale najpierw zrób badania bo po furaginie mogą byc przekłamane ....no chyba nie boisz sie pobierania krwi i oddawania moczu w kubeczek co?!

Gość Zaniepokojona66
A ja tez czesto chodze do lazienki, a nie bylam jeszcze u kardiologa, no i mam 30 lat. Jak myslicie, powinnam pojsc do urologa?

Gość Tez zaniepokojona
Ja nie bylam jeszcze u pulmonologa i proktologa. Jak myslicie, powinnam isc do urologa, czy raczej do psychologa (ten drugi tez na "p")? Mam 21.5 roku.

Gość lllllllllllllllllluuuuuuuuuuu
Ja juz bylam u urologa i ginekologa, ale jeszcze nie bylam u lekarza sportowego (dodam tylko ze czesto biegam). Czy ktos moglby mi napisac, jak wyglada wizyta? Mam 36 lat.

Gość osałatka z zupek jest superrrr
wizyta jak wizyta ...urolog mnie tylko wypytywał o dolegliwości -miałam na USG stwierdzone jakies złogi i bolało mnie ...wypytał o szczegóły i kazał zgłosic sie do szpitala a i ja tez musiałam iść z badaniami ,krew i mocz . Furagin tez dostałam i jakies tam inne nie pamiętam bo to ze 4 lata temu .. ale przeszło mi dopiero po 3 tygodniach ...nie masz sie czego bac zapewniam

Gość mmmidelnicznaa
a jak sie ma bakterie w moczu ciagle w wynikach to tzrba isc?

Gość wez furagin

po pierwsze furagin już od dosyć dawna jest na receptę. Najpierw idź do rodzinnego lekarza i zrób badania moczu,ewentualnie posiew jeżeli coś będzie nie tak. Ja miałam w moczu kryształy szczawianu wapnia i poszłam z tymi wynikami do urologa prywatnie bo te kryształy najprawdopodobniej mogły oznaczać,że mam piasek na nerkach albo kamienie. Zrobiono mi urografie z kontrastem i naszczęcie nie wykryto piasku ani kamieni.

Gość gość
ja nie miałam okazji się jeszcze pojawić :/

Gość gość
Nie masz czego się obawiać! Najwazniejsze to postawić na sprawdzonego specjalistę. Ja na przykład zdecydowałam się na skorzystanie z usług krakowskiego urologa Sofimed http://sofimed.pl/oferta/urologia/ . To prawdziwi profesjonaliści, w fachowy sposób zajmujący się leczeniem chorób związanych z układem moczowym. Cierpiałam na kłopoty związane z oddawaniem moczu, oni zaś pomogli mi rozwiązać te zdrowotne problemy. :)