Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Pisać jak długo tu na kafe jesteście! od kiedy...

Polecane posty

ja ok pół roku, dziewczyna mi linka do jakiegos tematu podesłała abym sobie poczytał i wyciągnął wnioski, oczywiście był genialny podszyw w tym topiku i tak to się zaczęło.. a jak u Was?

Ok 3 lata temu szukałam jakiegoś tematu ( już nie pamiętam jakiego) i tak się tu znalazłam ;)

jako bmblondyn chyba od roku, anajlepsze tematy, miłość , miłość i naśmiewanie się z prawiczków, ( taki ze mnie świński ryj) ;)

Pamiętam, że weszłam w temat o seks-układzie i pierwsze co, to zaczęłam się kłócić z Prawiczkiem i kropką. :P Siedzę głównie na uczuciowym, tematy miłości, facetów i ich zachowania, czasem także temat seksu bez uczuć, choć rzadziej. :) I bardzo lubię gadać z kilkoma osobami na tym forum. :) Dlatego ostatnio jestem tu nawet codziennie.

Gość rosjaaa
chyba ze 3,4 lata temu przy czym zagladam sporadycznie

zależy jaki przebieg, jak kupa bab przygodnych, to dla mnie zwykły ruchacz i dzieciorób, ale jak przebieg jest tylko z jedną partnerką przez wiele lat, to godne podziwu. Marzy mi się 100 lecie ślubu, cohć to wydaje mi się nierealne

Ach tam, się boją. ;p Nie każdy facet ma aż tak absurdalny stosunek do tego. Może nie spotkali jeszcze tych jedynych? A uwierz mi, że nie wszyscy wyglądają ofermy. :D

rzecz jasna, że nie wiem sam po sobie, brak okazji odwagi , ochoty, to powód niejednej cnoty. Ja straciłem w wieku 22 lat ,w perskie oko, nadażyła się okazja i nie żałuję

Prawiczek zmienia zdanie co 5 minut i ma czasem absurdalne podejście. Ale jest w porządku. :D Utrzymuję z nim kontakt także poza forum, to całkiem normalny facet.

jak grasz w oczko, wyciągnięcie dwóch asów po 11 punktów za asa daje 22 i perskie oko , wygrywam cała pulę

pierwszy raz weszłam w grudniu 07 ale szaleć na maxa zaczęłam marzec08:classic_cool:

Gość ja ponad
5 lat :O:O:O

Gość od 7.4.2008
założyli mi tel i internet- tego dnia pierwszy raz wlazłam na PUDLA drugi na KAFE i tak zostało