Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka gładka twarzyczka

To nie pryszcz! ale co to może być...moja buuuuźka...

Polecane posty

:( Wyskoczyło mi takie dziwne coś, tzn taka górka się zrobiła pod skórą, na szczęscie w takim miejscu w miare mało widocznym bo tuż przy uchu. Dosyć długo to miałam aż ..nacisnęłam a tam pełno ropy bleeeeeee :o Z zewnatrz nie było żadnego chamskiego czubeczka jak przy pryszczu, tylko taka górka twarda i ta ropa. I teraz mnie to boli i mam czerwone, a jak co jakis czas nawet delikatnie nacisne to sie wylewa :( Czym to smarowac zeby zniknęło, cos przykładać? domowe sposoby.. I co to w ogóle?

Gość wezwijcie lekarza
wrzód? spirytusem posmaruj.

ale to brzmi :o wrzód :o a od czego to sie przepraszam tworzy? jak ja twarz nawet wycieram papierowym ręcznikiem żeby nie przenosić zarazków... :( uprzedzając ewentualne pytania- TAK, nie mam większych problemów :)

Gość kasandra88
hm to jest odmiana pryszcza jakby:D pryszczeni nie zawsze sa czerwone i duze... Tez czesto przy uszach robi mi sie cos takiego jak ty masz.. lepiej nie wyciskaj juz tego tylko posmaruj sobie tribioticem mozesz tez namydlic szarym mydlem. Ewentualnie polecam jakis preparat punktowy na pryszcze i tyle;p

dzięki :) mydło szare mam to będę smarować :)